Videoclipul interpretării lui Hrușciov este ceea ce toată lumea are nevoie să privească. La un moment dat, Nikita Sergheevici a creat o adevărată senzație, explicând occidentului ostil față de URSS ce a fost motivul. După cum se spune - merită o privire! În cadrul ONU, Hrușciov a devenit un simbol al retoricii comuniste, care nu se îndoaie și nu face concesii cu dușmanii săi.

Citeşte Mai Mult

Care este diferența dintre capitalism și socialism? Care este diferența lor fundamentală și de ce sunt aceste două sisteme în mod constant în contradicție între ele? Situația poate să arate diferit decât am crezut în anii de confruntare dintre URSS și Occident? În acest videoclip veți înțelege în 2 minute care este diferența dintre capitalism și socialism.

Citeşte Mai Mult

Se crede că unul dintre cei mai străluciți oameni din toate timpurile și popoarele a fost Leonardo da Vinci. Mintea lui părea să nu aibă limite, iar capacitatea sa creativă depășea toate limitele imaginabile. Secretele lui Leonardo da Vinci - acesta este ceea ce a fost subiectul cercetării oamenilor de știință de mai multe secole. În acest videoclip veți afla despre viața și secretele lui Leonardo da Vinci, precum și despre invențiile sale extraordinare, care sunt cu mult înainte de timpul lor.

Citeşte Mai Mult

Biografia lui Nikola Tesla este interesantă pentru toți cei care cunosc cel puțin ce este această persoană. Mai există legende despre viața sa, iar omenirea a folosit invențiile sale de mai bine de 100 de ani. Sub videoclip, în 11 minute veți vorbi despre evenimentele principale ale biografiei lui Nikola Tesla. În cele din urmă, invențiile lui de bază vor fi enumerate.

Citeşte Mai Mult

Francois de Larochefoucauld este unul dintre cei mai cunoscuți autori ai lui Maxims. Maxim este o regulă de comportament sau principiul de bază prin care o persoană este ghidată în acțiunile sale. Cu alte cuvinte, maximele sunt aforisme cu semnificație profundă. În acest videoclip puteți asculta cele mai cunoscute maxime ale lui La Rochefoucauld, care sunt umplute cu o înțelepciune neobișnuit de subțire și o strălucire.

Citeşte Mai Mult

Înainte de a fi celebrul spectacol de radio al lui Stalin la 3 iulie 1941. Acest discurs este remarcabil prin faptul că este, de fapt, prima adresă a șefului guvernului URSS, Iosif Stalin, poporului sovietic după începutul Marelui Război Patriotic. Iubitorii de istorie știu că există o mulțime de concepții greșite despre discursul lui Stalin.

Citeşte Mai Mult

Filmul unic din arhiva video cu performanța lui Joseph Stalin. Acest videoclip este deosebit de valoros datorită faptului că surprinde ultima performanță a lui Stalin. În 12 minute de video puteți înțelege destul de clar atmosfera care a predominat în sala de ședințe a Congresului XIX al CPSU. Apropo, atenție la celebra discurs al lui Stalin după începerea celui de-al doilea război mondial.

Citeşte Mai Mult

Au fost spuse multe despre Iosif Stalin. Site-ul nostru are, de asemenea, o biografie a lui Stalin și povestiri interesante din viața sa. De asemenea, am publicat clipurile video despre ultimul discurs al lui Stalin și un videoclip al discursului lui Stalin după începerea războiului. În acest videoclip veți auzi ce a vorbit liderul popoarelor despre ruși și germani.

Citeşte Mai Mult

Iti place iluziile optice? Ei bine, în fața dvs. este un film de dans care a apărut recent online și imediat a devenit extrem de popular. Dansatorii îmbrăcați în haine negre și albe și au demonstrat o aventură amețitoare pe fondul coregrafiei originale. Împreună, aceasta a dat naștere unei iluzii optice magnifice.

Citeşte Mai Mult

Acest videoclip prezintă cele mai interesante povești din viața lui Peter 1. Versiunea text a acestui videoclip este aici. Sperăm că vă veți bucura de fapte interesante din viața lui Petru cel Mare și unele trăsături istorice ale domniei sale. Distribuiți acest videoclip despre Peter 1 cu prietenii, abonați-vă la site-ul InteresnyeFakty.

Citeşte Mai Mult

Acest videoclip prezintă moduri simple de a deveni mai inteligent. Trebuie remarcat faptul că aceste metode par ușor doar la prima vedere. De fapt, dacă începeți să le aplicați în viață, veți observa foarte curând că regularitatea necesită mult efort. Cel puțin în primele etape. Cu toate acestea, oricine poate deveni mai inteligent, principalul lucru este să aplicați metodele menționate în acest videoclip.

Citeşte Mai Mult

Te-ai gândit vreodată la ce s-ar întâmpla dacă ar trăi doar 100 de oameni pe Pământ? Dar este foarte interesant! În acest videoclip, a fost făcută o încercare de a face un astfel de experiment de gândire pentru a înțelege, pe baza statisticilor, câți oameni locuiesc pe planeta noastră. Dacă vă plac mai multe fapte interesante, atunci acest videoclip vă va plăcea cu siguranță.

Citeşte Mai Mult

Unele lucruri din viața noastră par nereușite pentru noi, și uneori - eșecuri în general. Și dacă se întâmplă acest lucru ocazional, atunci problema poate să nu existe deloc, dar se întâmplă că o persoană este întotdeauna nemulțumită de tot. Iată un mic videoclip care arată clar cât de important este să apreciezi ceea ce ai.

Citeşte Mai Mult

Te-ai gândit vreodată la modul în care se formează opinia publică? La urma urmei, ceva ne face să facem anumite ritualuri adoptate în societatea în care trăim. De exemplu, în tribul african Mursi, este obișnuit să purtați plăci în buze. Pentru a face acest lucru, femeile efectuează proceduri speciale pentru a întinde buzele.

Citeşte Mai Mult

Cine este Albert Einstein și ceea ce am spus deja în detaliu despre serviciile sale în domeniul științei. Astăzi vrem să vă prezentăm cele mai interesante povești din viața lui Einstein. Materialul este proiectat în format video, care vă permite să vă liniștiți și fără a vă îndura să aflați despre momentele fascinante ale vieții unui geniu. Deci, înainte de fapte interesante și povestiri despre Albert Einstein.

Citeşte Mai Mult

Gândirea critică este aceea că fără de care dezvoltarea intelectuală umană este imposibilă în principiu. De aceea este atât de important să înțelegem principiile muncii gândirii critice și, desigur, să acordăm atenția cuvenită auto-criticii. Detalii despre ce gândire critică am spus deja. Acest videoclip este destinat celor cărora formatul percepției pasive a informațiilor pare mai convenabil.

Citeşte Mai Mult

Cine sunt introvertiți și extroverți, am spus deja în detaliu. Doar în caz, să reamintim pe scurt semnificația acestor termeni. Un introvertit este o persoană a cărei energie vitală este îndreptată în el. Un extrovertit este cel care dirijează energia vieții spre exterior, departe de el înspre societate. În acest videoclip, explicați modul în care aceste tipuri psihologice diferă una de cealaltă și oferă exemple de viață reală.

Citeşte Mai Mult

Despre Piața Descartes, am spus deja în detaliu. Cu toate acestea, dacă nu sunteți dispuși să citiți sau doriți să vizionați videoclipul, vă recomandăm să vizionați acest videoclip. Din aceasta, veți înțelege ce reprezintă Piața Descartes și cum să luați orice decizie cu ajutorul ei cu cel mai de succes rezultat.

Citeşte Mai Mult

Rusa este limba cea mai unica si frumoasa din lume. Poate ca britanicii nu vor fi de acord cu noi, francezii vor incepe sa provoace, iar germanii vor urmari condescendent aceasta batalie pentru campionat, dar suntem convinsi ca este asa. În general, pe site-ul nostru există multe articole despre limba rusă și caracteristicile sale.

Citeşte Mai Mult

Înainte de piesa "Cuckoo" de Polina Gagarina. Bineînțeles, piesa însăși (textul și melodia) aparține unui muzician rusesc, Viktor Tsoi. Cu toate acestea, în spectacolul de Polina Gagarina, cucul a început să strălucească cu culori complet noi. Nu este faptul că a devenit mai bine, ci ca și cum ar fi deschis din altă parte.

Citeşte Mai Mult