Cele mai multe din lume

Jeanne Louise Kalman este o franceză cu părul lung, cea mai veche persoană care a trăit vreodată pe Pământ, ale cărei date privind nașterea și moartea sunt documentate. El este singura persoană din lume care a reușit să trăiască de peste 120 de ani, cu confirmare oficială. În decursul anilor biografiei ei, o femeie a stabilit mai multe înregistrări și a reușit să introducă numele ei în litere aurii în lista celor mai vechi oameni din istorie.

Citeşte Mai Mult

Cele mai puternice 20 de persoane din istoria Rusiei, despre care vom spune chiar acum, vă vor surprinde nu numai cu puterea lor, ci și cu înregistrările stabilite. În Rusia au existat întotdeauna mulți bogați, care aveau o putere și un curaj extraordinar. Apoi, ne uităm mai atent la TOP-20 cei mai puternici oameni din istoria Rusiei.

Citeşte Mai Mult

Recordul mondial de exploatare a respirației crește în fiecare an. Datorită pregătirii speciale, sportivii manifestă rezultate fenomenale în freediving, disciplină pentru reținerea respirației sub apă. Mai jos ne uităm la înregistrările mondiale ale freediversilor. Unele dintre ele te vor uimi pur și simplu, pe măsură ce vor trece la ficțiune.

Citeşte Mai Mult

20 dintre cei mai deștepți oameni din istoria Rusiei, enumerați în această listă, s-au manifestat în diferite domenii ale cunoașterii. Ele reprezintă mândria adevărată a Rusiei și a fundației sale intelectuale. După cum a spus Isaac Newton: "Dacă aș fi văzut mai departe decât alții, pentru că stăteam pe umerii giganților". Deci, vom lua în considerare TOP-20 dintre cei mai deștepți matematicieni ruși, filozofi, psihologi, biologi și alți reprezentanți ai lumii științifice.

Citeşte Mai Mult

Cele mai populare arome diferă între ele în funcție de diferite criterii. Apoi, considerăm cele mai renumite parfumuri, ale căror miros atrage atît femeile, cît și bărbații. Vă recomandăm să acordați atenție altor articole din coloana "Toate cele mai multe din lume". Ce parfum pentru femei este mai bine să cumperi Cel mai bun parfum este cel în care nu suferi nici un disconfort.

Citeşte Mai Mult

Primele jocuri care au permis unei persoane să se strecoare în lumea virtuală au fost departe de cele mai bune grafică și complot. Cu toate acestea, primele jocuri pe calculator au devenit temelia jucăriilor viitoare, care astăzi sunt foarte populare. Vă oferim o selecție a primelor jocuri. Iubitorii de diverse fapte interesante vor fi interesante.

Citeşte Mai Mult

Cele mai mari cărți din lume pot fi determinate de diferite criterii, cum ar fi dimensiunea, grosimea, numărul de cuvinte sau circulația. În acest articol vom vorbi despre cele mai mari cărți, dintre care multe sunt uimitoare nu numai pentru mărimea lor, ci și pentru conținutul lor. Iubitorii de cărți în general și rubricile "Însuși lucrul în lume", în special, vor fi interesante.

Citeşte Mai Mult

Cea mai mare casă din lume în conceptul fiecărei persoane poate arăta complet diferită. În fiecare an numărul de imobile de lux este în creștere și mai mult, izbitoare cu arhitectura și scară. Asta costă doar primele 10 case mai scumpe, pe care le-am spus deja în titlul "Cele mai bune din lume".

Citeşte Mai Mult

Cel mai înalt pod este un concept liber. La urma urmei, podurile sunt pietonale, rutiere sau feroviare. Astăzi, arhitecții nu construiesc construcții simple, ci adevărate capodopere ale artei inginerești. În momentul de față vom vorbi despre cele mai înalte poduri, care uimesc nu numai cu scara lor, ci și cu aspectul lor.

Citeşte Mai Mult

Cea mai scumpă casă este un concept destul de slab. Cu toate acestea, precum și toate dintr-o rubrică "Cel mai mult în lume". În momentul de față vom lua în considerare TOP-10 din cele mai scumpe case, care par a fi o persoană obișnuită doar fabuloasă. Să mergem! Fairfield Pond, SUA - 249 milioane de dolari. Un castel magnific pe insula Long Island (New York), ocupând o suprafață de aproape o jumătate de hectar, deschide lista celor mai scumpe case din lume.

Citeşte Mai Mult

Cele mai frumoase păpuși prezentate în articolul nostru vor impresiona cu siguranță imaginația ta. Astăzi ele sunt fabricate dintr-o varietate de materiale, astfel încât pur și simplu nu pot vedea suficient. Este curios că păpușile sunt foarte populare nu numai în rândul copiilor, ci și în rândul adulților. Se pare că în fiecare an există tot mai multe comunități în care oamenii își pot arăta modelele de păpuși sau le pot vinde.

Citeşte Mai Mult

Cele mai incredibile fapte din lume sunt ceea ce vrea să știe fiecare persoană curioasă. Și acest lucru nu este surprinzător, pentru că în lumea noastră există multe astfel de lucruri care uimesc cu adevărat imaginația când aflați despre ele. În acest articol vom împărtăși cu dvs. cele mai incredibile fapte pe care le-am găsit sub titlul "Cel mai mult-foarte-frumos".

Citeşte Mai Mult

După cum se știe în mâinile celor mai bogate familii din lume, există trilioane de dolari. Din acest motiv, ele au un impact enorm asupra diferitelor domenii ale economiei și societății mondiale. Unii reprezentanți ai celor mai bogați dinastiți își petrec public fondurile fabuloase pentru a cumpăra proprietăți imobiliare și diverse lucruri. Alții, dimpotrivă, încearcă să rămână la umbra.

Citeşte Mai Mult

Conținut TOP al celor mai frumoși bărbați Cei mai frumosi barbati din Rusia Cei mai frumosi barbati ai secolului trecut De-a lungul istoriei, oamenii au apreciat frumusetea si au dorit sa arate atractivi. În același timp, idealurile frumuseții în oameni s-au schimbat radical în funcție de timpul în care au trăit. În acest articol ne vom uita la cei mai frumoși bărbați și vom încerca să înțelegem cum au putut să atragă atât de multă atenție.

Citeşte Mai Mult

Primele camere au fost inventate la mijlocul secolului al XIX-lea. De atunci a trecut mult timp și fotografia de astăzi a devenit o adevărată artă. La urma urmei, nu toată lumea este capabilă să facă fotografii foarte bune, care ar putea transmite în totalitate o caracteristică a unui eveniment, acuratețea unui fenomen sau profunzimea emoțiilor unei persoane.

Citeşte Mai Mult

Cei mai puternici au atras atenția publicului. Astăzi sunt numiți - puternici (puternici - puternici, om - om). Ei pot ridica greutăți uriașe și pot face față altor activități fizice care sunt de neconceput pentru oamenii obișnuiți. În acest articol din rubrica "Cel mai mult în lume" sunt prezentați cei mai renumiți războinici cu putere incredibilă.

Citeşte Mai Mult

Mulți oameni preferă filme cu un complot interesant, în care rezultatul rămâne necunoscut până în ultimele minute. Cinematograful modern oferă spectatorilor o gamă largă de filme cu cel mai interesant scenariu și în diferite genuri. Iată o selecție de astfel de filme. Desigur, puteți edita ceva pe această listă la propriul gust.

Citeşte Mai Mult

Fiecare țară are propria sa listă cu cele mai periculoase profesii. În fiecare zi, unii muncitori mor, sunt răniți sau, în timp ce se pensionează, suferă de boli profesionale. În acest articol din titlul "Cel mai mult în lume", am adunat cele mai populare specialități care reprezintă o amenințare sporită pentru viața umană.

Citeşte Mai Mult

Folosirea torturii a fost cunoscută din timpuri imemoriale. Istoria a păstrat multe descrieri detaliate despre modul în care au fost executate execuțiile în secolele trecute. Cele mai brutale torturi ale Evului Mediu au fost înregistrate în Europa. Încă mai uimește cât de devil este inventiv și înșelător de crud o persoană poate fi în raport cu propriul ei tip.

Citeşte Mai Mult

Știți care este cel mai mare submarin din lume? La urma urmei, dacă sunteți interesat de rubrica "Cel mai mult din lume", atunci probabil aveți unele date pe această temă. Înainte de a trece la descrierea directă a unor informații interesante despre acest submarin, menționăm datele generale. Cel mai mare submarin din lume a fost creat în URSS.

Citeşte Mai Mult