Testul de amânare este o oportunitate de a înțelege ceea ce trebuie să rezolvi în tine. Dacă credeți că afacerile dvs. nu merg bine, atunci probabil aveți o problemă cu amânarea. Procrastination în cuvinte simple este amânarea constantă a cazurilor "pentru mai târziu". Am scris despre acest lucru mai detaliat în articolul "Ce este amânarea și cum să lupte".

Citeşte Mai Mult

Iată unul dintre cele mai bune teste pentru logică, cu ajutorul căruia puteți afla cât de bine se dezvoltă gândirea dvs. logică și cât de priceput știți cum să o utilizați. O caracteristică a acestui test logic este că nu necesită cunoștințe speciale. Autorul testului, M. Voinarovski, folosește în mod intenționat cuvinte care nu există în viața reală pentru a evita apariția asociațiilor în persoana testată.

Citeşte Mai Mult

Dacă vă place testele, atunci puteți citi acest post mic, care cu siguranță vă va face să vă gândiți. Desigur, după ce ai citit-o, te vei uita la lucrurile care se întâmplă în viață puțin diferit. Se numește Testul lui Beethoven. Motivele pentru care testul are un astfel de nume și istoricul acestuia vor fi descrise mai jos.

Citeşte Mai Mult

Mulți oameni iubesc testele. Cu ajutorul lor, puteți învăța lucruri noi și neașteptate despre voi și despre lumea voastră interioară. Vă oferim un test minunat. Trebuie să alegeți poziția cea mai confortabilă și mai familiară pentru a vă prezenta și vă vom spune ce înseamnă din punct de vedere al psihologiei. Imediat trebuie să remarcăm că stăm întotdeauna diferit.

Citeşte Mai Mult