Dicționarul de stres

Cu siguranță nici măcar toți bucătarii nu știu cum să sublinieze în mod corespunzător cuvântul "prăjituri". Și acest lucru nu este surprinzător, deoarece în vorbire colocvială destul de des puteți auzi accent greșit. Cu toate acestea, limba rusească prescrie fără echivoc stresul în cuvântul CAPS pe prima silaba "o": tortias De asemenea, este de remarcat faptul că substantivul "tort" în toate formele singularului și pluralului are un accent constant asupra vocalei "o".

Citeşte Mai Mult

Cuvântul "sorrel" se pronunță incorect destul de des. Și vorbim doar despre stres. Cum de a pune accentul în cuvântul SCHAVEL? Răspunsul este simplu și nemilos: stresul în cuvântul "sorrel" este plasat pe a doua silabă: sorrel Acum trebuie să ne amintim stresul în cuvântul sorrel. Faceți-o suficient de simplă și noi, ca întotdeauna, vă ajutăm.

Citeşte Mai Mult

Destul de des, oamenii online sunt interesați de întrebarea unde să pună accentul în cuvântul "răsfăț". Și aceasta nu este o întrebare idioată, pentru că atunci când spui BALAT sau glumă, îți arăți nivelul de alfabetizare. Pentru iubitorii de limbă rusă, aceasta este o chestiune de principiu, în general, în care greșelile sunt pur și simplu inacceptabile. Deci, în cuvântul "răsfățați" stresul cade pe a treia silabă: răsfățați. Pentru a vă aminti stresul în acest cuvânt, citiți mai multe astfel de cuplete: Kohl dabbler, Nu puteți evita problemele.

Citeşte Mai Mult