Sportiv

Orice fată visează la un preot frumos și împodobit, care ar vrea ea însăși și să trezească admirația sexului opus. Astăzi, multe femei recurg la gluteoplastie, ceea ce permite corectarea formei și a volumului feselor. Cu toate acestea, multe femei, din diverse motive, au o atitudine negativă față de astfel de operațiuni.

Citeşte Mai Mult

Exercițiul este cel mai bun exercițiu pentru mușchii abdomenului, spatelui, feselor și zonei umărului. Cu toate acestea, pentru a obține efectul dorit, trebuie să efectuați corect acest exercițiu, altfel vă puteți răni sănătatea. Planck este ceva familiar pentru aproape toți fanii sportului, ca să nu mai vorbim de profesioniști.

Citeşte Mai Mult

Dacă vă place sportul și nu sunteți indiferenți față de starea de sănătate a corpului dvs., atunci acest post este pentru dvs. Mai jos sunt 10 exerciții care vă vor arăta punctele slabe. Trebuie înțeles că corpul unei persoane neinstruite este foarte dezechilibrat: unii mușchi sunt suprasolicitați, în timp ce alții sunt prea relaxați. Testele propuse vă vor ajuta să stabiliți cu ușurință în ce direcție aveți nevoie să lucrați.

Citeşte Mai Mult

Astăzi, mulți oameni încearcă să își îmbunătățească starea fizică și emoțională prin diferite tehnici și exerciții. Unii preferă să meargă la sala de gimnastică sau să facă jogging, în timp ce alții tind să facă exerciții de respirație precum "body flex" sau "metoda Buteyko". În acest articol, vă sugerăm să vă familiarizați cu faimosul set de exerciții numite "Cinci perle tibetane".

Citeşte Mai Mult