Dezvoltarea de sine

Mulți oameni recunosc beneficiile citirii cărților și importanța acestei activități pentru dezvoltarea personală. Cu toate acestea, observațiile arată că citirea persoanelor în fiecare an devine tot mai puțin. Acesta a fost paradoxul care a servit ca stimul pentru scrierea unui articol despre beneficiile citirii și influența cărților asupra unei persoane. Influența cărții asupra unei persoane Pe Internet, un citat popular, care, desigur, sa întâlnit și tu: Cei care citesc cărțile vor controla întotdeauna cei care se uită la televizor.

Citeşte Mai Mult

Fiecare dintre noi vrea să fie inteligent. Și aceasta este o dorință normală pentru o persoană sănătoasă. Cu toate acestea, pentru a atinge acest obiectiv, trebuie să faceți un efort și să vă angajați cu diligență în dezvoltarea creierului. Vom vorbi despre acest lucru în acest articol. Celebrul personaj Ostap Bender a avut patru sute de moduri relativ cinstite de a lua bani.

Citeşte Mai Mult

Un memento simplă și scurtă pentru cei care sunt gata să renunțe. De ce oamenii renunță? Este destul de greu să dai un răspuns fără echivoc, în special având în vedere individualitatea fiecărei situații. Dar principalele motive sunt prezentate mai jos. Cu siguranță ați fost pe această pagină, deoarece sunteți interesat de auto-dezvoltare.

Citeşte Mai Mult

Modul de somn al geniilor este un subiect extrem de interesant pentru cei care iubesc cu adevărat dezvoltarea de sine. La urma urmei, este întotdeauna interesant să afli cum au trăit reprezentanții proeminenți ai omenirii. Apropo, am vorbit deja despre rutina zilnică a oamenilor buni. Informații foarte interesante - vă recomandăm să citiți. Dar acum ne gândim doar la modul în care geniile au dormit.

Citeşte Mai Mult

În ceea ce privește principiile care trebuie ghidate în viață, se spune în întreaga istorie a omenirii. Și acest lucru este normal, pentru că civilizațiile și culturile se schimbă și, prin urmare, unele opinii asupra lucrurilor pot suferi modificări. Vă oferim cele 10 principii de bază ale unei persoane conștiente.

Citeşte Mai Mult

Toți oamenii vor să fie inteligenți și dezvoltați intelectual. Cu toate acestea, pentru a face orice exerciții educaționale pentru creier sunt leneși despre aproape totul. Tocmai din cauza faptului că oamenii nu doresc să depășească zona de confort și motivul principal al lipsei dezvoltării personale constă. Dar sperăm că cititorii noștri sunt oameni înclinați spre auto-dezvoltare.

Citeşte Mai Mult

Voința este capacitatea unei persoane de a face ceea ce a decis, chiar dacă dificultățile temporare (sub formă de circumstanțe sau starea actuală) interferează cu acest lucru. Willpower este una dintre cele mai importante proprietăți ale personajului unei persoane. La urma urmei, prin ea putem obține ceva în viața noastră. Datorită puterii voinței, suntem capabili nu numai să luăm deciziile corecte, ci și să le punem în practică indiferent de ce.

Citeşte Mai Mult

Cu siguranță fiecare persoană, cel puțin o dată în viața sa, și-a pus întrebarea: cum să devii mai inteligent? Iar punctul aici nu este în stima de sine scăzută. Vreau mereu mai mult din ceea ce ai. Acesta este modul în care funcționează creierul uman. Reflectând asupra modului în care articolul este mai inteligent, iubitorii de auto-dezvoltare au venit cu multe modalități de a stimula creierul.

Citeşte Mai Mult

Mulți, adesea suficient de educați, fac accent greșit în cuvinte. Acest lucru nu numai că întrerupe audierea, dar poate juca, de asemenea, o glumă crudă asupra celor care se ocupă de vorbirea publică. Atunci când îmbogățiți discursul cu cuvinte inteligente și expresii populare, este imperativ să aveți grijă să faceți accentul corect în cuvinte.

Citeşte Mai Mult

În zilele noastre există o sumă uriașă de fonduri și beneficii (atât reale, cât și virtuale) pentru auto-dezvoltare. Cu toate acestea, nu toată lumea dorește să-și strice creierul pentru a obține rezultatele dorite. Mulți au nevoie de motivație și sfaturi valoroase de dezvoltare personală. De fapt, publicăm astfel de articole.

Citeşte Mai Mult

Sistemul Stanislavsky este ceea ce numesc mulți oameni de succes. Cu toate acestea, ceea ce este, și care este esența acestui fenomen, nu toată lumea știe. Dacă vă place dezvoltarea de sine, atunci ar trebui cel puțin teoretic să cunoașteți sistemul Stanislavsky. Konstantin Sergeevich Sistemul lui Stanislavsky Stanislavsky este teoria artei scenice, metoda de acțiune a tehnicii.

Citeşte Mai Mult

Iată 28 de imagini cu un joc de cuvinte. Și acestea nu sunt doar citate amuzante, anecdote sau demotivatoare. Aici, în fiecare imagine, există un înțeles că numai o persoană care știe bine limba rusă va înțelege. Imagini amuzante și cuvântări este o distracție extraordinară care vă permite să vă relaxați, relaxați și, în același timp, să obțineți o sarcină intelectuală de umor.

Citeşte Mai Mult

Majoritatea oamenilor doresc să-și exprime gândurile în mod corespunzător, frumos și competent. În acest scop, unii oameni memorează așa-numitele cuvinte inteligente. Cu toate acestea, acest lucru ar trebui făcut cu mintea, înțelegând semnificația fiecărui cuvânt. Acest lucru necesită timp și atenție, pentru că este necesar să se pătrundă în etimologia cuvântului și exemple de utilizare a acestuia.

Citeşte Mai Mult

Știți că creierul uman pe parcursul zilei are propriile caracteristici unice în termeni de performanță? Desigur, la unii oameni, programul creierului poate diferi ușor de cel de mai jos. Dar, în general, fiecare persoană trebuie să știe în ce moment creierul nostru percepe mai bine informațiile și când trebuie să se odihnească.

Citeşte Mai Mult