Proverbe

Camila a 18-a este o parabolă care îi va atrage pe iubitorii de matematică și pe iubitorii de filozofie și, în general, pentru toți cei interesați de auto-dezvoltare. Un arab avea 3 fii. Și când a venit timpul să moară, el ia chemat pe fiii lui și le-a spus: - Sunt deja bătrân și voi muri curând. Știi că am 17 cămile.

Citeşte Mai Mult

În fiecare dimineață, o gazelă se trezește în Africa. Imediat începe să se grăbească și să fugă. Ea știe foarte bine că trebuie să alerge mai repede decât toți prădătorii, pentru a rămâne în viață și a nu cădea în labele fără milă. În Africa, în zori, un leu se trezește. De asemenea, el începe să curgă. Dar, spre deosebire de gazelă, alergă să-și găsească mâncarea proprie.

Citeşte Mai Mult

O parabolă minunată despre mouse și șoareci de șoareci te face să te gândești la lucruri simple, dar importante. Sperăm că veți beneficia. Odată ce mouse-ul a observat cum proprietarul a înființat un șoarece de șoareci în hambar. Speriat, a spus imediat despre această găină, oaie și vacă. Dar toți au răspuns la același lucru: "Mousetrap-ul este problema ta și nu are nimic de-a face cu noi".

Citeşte Mai Mult

În spitalul din spital se aflau doi oameni grav bolnavi. Una se afla lângă fereastră, iar cealaltă - lângă ușă. Când au devenit foarte trist și singuri, cel din apropierea ferestrei a început să spună cu voce tare ce vedea acolo. Aici, pescarii au mers la pescuit, iar pacientul care stătea lângă fereastră sa uitat la râu și le-a spus cum le-au scos fericit captura.

Citeşte Mai Mult