Motivație

Mulți oameni vor să lucreze într-un birou curat și confortabil, cu ferestre pe o vedere frumoasă la oraș. Imaginația inflamată atrage o muncă calmă și fără probleme, când sortați liniștit și cu ușurință documentele sau comunicați drăguț cu clientul la telefon. Dar, în realitate, în realitate, totul nu pare întotdeauna așa.

Citeşte Mai Mult

Care este esența recunoștinței și de ce este atât de important să puteți mulțumi? De ce toți oamenii buni au un respect special pentru acest sentiment ridicat? De exemplu, Benjamin Franklin a mulțumit în mod constant tuturor și tot ceea ce are. Poate acesta a fost motivul pentru realizările sale remarcabile? Problema recunoștinței a existat nu numai în trecut, când Shakespeare a scris: "Cântărați vântul de iarnă, wei, sunteți mai cald decât ingratitudinea umană".

Citeşte Mai Mult

Știm cu toții că oamenii puternici au multe calități pozitive. Încercăm să le imităm acțiunile și să admirăm dedicarea lor calmă și concentrată. Dar ce nu fac oamenii morali puternici? Vom răspunde la această întrebare în acest post. Rețineți că toate punctele enumerate mai jos nu au fost luate la întâmplare, dar au fost dezvăluite în procesul de cercetare pe care psihologia îl face de mulți ani.

Citeşte Mai Mult

Ai visat vreodată să găsești o comoară? Ei bine, sau cel puțin un portofel? Dar dacă astăzi veți afla că există o bancă care vă dă zilnic câte 1.440 dolari pe zi, singura condiție pe care o cheltuiți într-o singură zi? Ce vei face? Începeți să cheltuiți acești bani pe distracție și divertisment?

Citeşte Mai Mult

Iată 10 sfaturi de la cei mai bogați oameni din lume. Ascultați-le sau nu - toată lumea decide pentru sine. Cu toate acestea, dacă oamenii de succes au reușit să obțină anumite rezultate, atunci probabil că are sens să-i ascultăm opinia, nu-i așa? Sperăm că acest post va fi capabil să vă servească cu o motivație pentru dezvoltarea personală și îmbunătățirea zilnică.

Citeşte Mai Mult

Toată lumea înțelege că în multe feluri suntem caracterizați și definiți de obiceiurile noastre. Nu este nici un secret pentru nimeni că obiceiurile sunt bune și rele. În acest infographic puteți să vă familiarizați cu obiceiurile bune și rele ale oamenilor inteligenți. Sperăm că fiecare cititor va primi sfaturi utile și, dacă va fi necesar, va putea să implementeze ceva în practică.

Citeşte Mai Mult

Cu siguranta sunteti foarte constienti de faptul ca obiceiurile celor pierduti si obiceiurile oamenilor de succes sunt complet diferite una de cealalta. Prin urmare, pentru a lua în mod condiționat calea succesului, trebuie să dezvolți în tine acele obiceiuri care au ajutat oamenii de succes să devină astfel. Dar obiceiurile pierzanților au fost mai bine eradicate înainte de momentul dispariției lor complete din viața ta.

Citeşte Mai Mult

Ce știi despre studiul limbilor străine și impactul lor asupra creierului uman? Știți că, de fapt, acest tip de activitate este una dintre cele mai intensive resurse pentru mintea noastră? Indirect, am atins deja acest subiect când am spus 15 fapte interesante despre creier. Acum vă oferim câteva date despre modul în care studiul oricărei limbi străine ne afectează creierul.

Citeşte Mai Mult

Gândirea pozitivă este ceva pe care depind în mod direct victoriile și înfrângerile. Mulți oameni nu se gândesc nici măcar la importanța corectă a gândirii, adică a gândirii pozitive. Pentru a vă motiva, vă oferim câteva infografii pe această temă. Acordați atenție, de asemenea, celor 5 sfaturi pentru dezvoltarea gândirii pozitive despre care am vorbit - veți găsi o mulțime de informații utile.

Citeşte Mai Mult

Gentleman (eng. Gentleman) - este o imagine masculină, formată în era victoriană. Inițial, cuvântul "gentleman" a însemnat un om de naștere nobilă (definiția de bază a unui aristocrat), dar apoi a ajuns să fie numit un om educat și educat, respectabil și echilibrat (prim și neîmplinit).

Citeşte Mai Mult

Toată lumea are un fel de vis. Doar unii nu-și dau seama de asta și cred că nu visează nimic. De fapt, toți oamenii au tendința de a-și dori fericirea, succesul în muncă, îmbunătățirea vieții de familie etc. Imediat ce un vis este realizat de om, acesta devine imediat un scop. Un scop conștient de a realiza mult mai ușor.

Citeşte Mai Mult

Pentru a atinge un obiectiv, o persoană are adesea lipsă de motivație. Pentru a umple acest decalaj, mulți oameni scriu articole relevante. La urma urmei, pentru dezvoltarea armonioasă a individului, trebuie să primiți în mod regulat informații de înaltă calitate și utile. De aceea am pregătit pentru dvs. 10 sfaturi pe drumul spre succes.

Citeşte Mai Mult

Iti place sa joci sport? Dacă da, atunci probabil știți că titlurile sportive de ziare, reviste, site-uri tematice etc. conține în mod necesar o secțiune "Motivație". Acest post aparține acestei categorii, adică motivează cititorul. Vă oferim 8 motive pentru a juca sport.

Citeşte Mai Mult

Nu este un secret pentru nimeni că puterea gândirii pozitive are un potențial enorm de a schimba viața oamenilor. Desigur, ați observat că oamenii de succes și prosper sunt mereu în stare bună. Rar le puteți vedea într-o stare de spirit suprasolicitată sau în stare de dispreț. Și secretul principal al acestui spirit de succes este gândirea pozitivă.

Citeşte Mai Mult

Cu siguranta stii ca oamenii de succes au propriile reguli care urmeaza toata viata lor. Acestea sunt câteva principii de bază prin care, în general, au reușit. Este destul de natural ca astfel de sfaturi să fie o motivație bună pentru oricine dorește să se dezvolte. Vă oferim 7 fraze pe care oamenii de succes nu le-au spus niciodată.

Citeşte Mai Mult

Majoritatea utilizatorilor de Internet știu foarte bine care este Pavel Durov. Dar lucrurile interesante despre el nu sunt cunoscute tuturor. În acest articol vrem să împărtășim câteva sfaturi de la fondatorul celei mai renumite rețele sociale din RuNet - Vkontakte. Astfel, 10 lecții de la Pavel Durov sunt oferite în atenția dumneavoastră.

Citeşte Mai Mult