Concepții greșite și mituri

Creierul este cel mai complex și încă neexplorat organ uman. Poate că de aceea există multe mituri despre el în care mulți cred. Iată o selecție de 10 mituri despre creier. Sperăm că, după citire, veți putea înțelege ceva important despre creierul nostru unic. Apropo, sa crezut întotdeauna că, dacă o parte din creier a fost înlăturată, atunci funcțiile pentru care aceste zone erau responsabile ar înceta să acționeze.

Citeşte Mai Mult

Sigur că ați întâlnit adesea lucruri care au nume similare, dar sunt complet diferite în esență. În legătură cu aceasta, apar adesea iluzii și mituri de natură fantastică. Deci lucrurile pe care le confundăm de la liceu sunt prezentate în acest post. Acum nu veți confunda Anglia cu Marea Britanie, masa cu greutate, continentul cu continentul, cioara cu cioara, proverbul cu zicala etc.

Citeşte Mai Mult

Cu cât mai multe informații există în lume, cu atât sunt mai mari oportunitățile pentru tot felul de concepții greșite și mituri. La urma urmei, o persoană îi place să creadă în ceva neobișnuit. Aici sunt 7 mituri populare în care mulți oameni sunt convinși. Vă invităm să vă familiarizați cu ei și să aflați cum sunt lucrurile.

Citeşte Mai Mult

Astăzi, există multe concepții greșite și mituri în care oamenii cred. Iar punctul nu este întotdeauna în ignoranță. Doar câteva fapte științifice au devenit cunoscute abia recent. Din păcate, nu este neobișnuit ca școlile să audă date depășite despre anumite lucruri și fenomene de pe planeta Pământ.

Citeşte Mai Mult

Când se întâmplă ceva inexplicabil în viață, oamenii recurg adesea la o interpretare mistică a evenimentelor. Martorii și martorii oculari ai fenomenelor extraordinare inventează teorii și ipoteze misterioase care nu sunt susținute de fapte grave. Și secretul aici este că majoritatea oamenilor le place să creadă în ceva misterios.

Citeşte Mai Mult

Au trecut mai mult de 100 de ani de la moartea lui Titanic, dar poveștile despre el încă nu încetează. Există multe versiuni ale modului în care această navă legendară sa scufundat. Astăzi vom vorbi despre coincidențe misterioase și neobișnuite și predicții aproape mistice asociate cu această navă infamă.

Citeşte Mai Mult

Întreaga noastră viață este plină de mituri, pe care mulți nu le dau nici măcar în vedere. Ce putem spune pentru poveste! Cu toate acestea, mintea curioasă caută mereu informații veridice, pentru a nu deveni ostatic pentru iluzii stupide. Dacă vă plac faptele istorice, atunci cele 10 mituri istorice comune discutate în acest post probabil vor fi, de asemenea, de interes pentru dvs.

Citeşte Mai Mult

Desigur, știți că în viața noastră există o mulțime de concepții greșite și mituri care sunt transmise de la gură la gură, de la o generație la alta. În acest post, oferim o altă colecție care conține 6 mituri, despre care probabil nu știți că sunt încă mituri. De fapt, rubrica "Concepții greșite și mituri" de pe site-ul nostru a fost creată pentru a acoperi cele mai frecvente concepții greșite.

Citeşte Mai Mult

Oamenii iubesc miturile. Și s-au răspândit repede și cu încredere, și nu există nicio îndoială în ele. În acest articol, am adunat 12 mituri despre corpul uman. Desigur, pentru a acoperi într-un post toate concepțiile greșite și miturile care există între oameni sunt destul de dificile. Pentru aceasta, cartea nu va fi de ajuns. De aceea, încercăm să publicăm cu regularitate articole care spun despre unele fapte interesante pentru a descoperi treptat prostiile populare.

Citeşte Mai Mult

Astăzi, cunoașterea limbii engleze este o componentă extrem de importantă a oricărei persoane educate. În țările europene, aproape orice om de trecere poate explica cumva în limba engleză acest lucru sau acel lucru. În Rusia, lucrurile sunt puțin diferite. Dacă nu numai că vă plac diferite fapte interesante, dar și vă implicați cu adevărat în dezvoltarea intelectuală proprie, vă oferim 9 mituri despre învățarea limbii engleze.

Citeşte Mai Mult