Sarcinile logice

Puzzle-urile Matchstick sunt foarte populare astăzi, atât la copii, cât și la adulți. Ele ajută o persoană să dezvolte o gândire logică și o atenție sporită. Problemele logice cu meciurile pot fi foarte diferite. Practic, în sarcini este necesar să faceți orice imagine, număr sau o figură geometrică.

Citeşte Mai Mult

Înainte de tine este un puzzle aparent simplu cu numere. Dar dacă nu să intrăm în asta. Dar dacă încercați să răspundeți la întrebarea corectă, puteți întâlni surprize serioase. Cu toate acestea, pentru acest puzzle și sarcinile logice sunt destinate. Sperăm că veți putea să rezolvați puzzle-ul propus cu numere.

Citeşte Mai Mult

Înainte de tine, rebuiți în imagini care vor interesa toți iubitorii de probleme logice. După cum știți, creierul nostru nu-i place să se îndoaie. Cu toate acestea, dezvoltarea sa depinde în mod direct de cât de des și de puternic îl împovărăm. Dacă acest subiect pare interesant pentru tine, vă recomandăm să citiți două articole interesante: "Cum să îmbunătățiți funcția creierului" și "Cum să păstrați creierul tânăr".

Citeşte Mai Mult

Sarcinile logice cu răspunsuri - aceasta este una dintre cele mai bune modalități de a pompa creierul. La urma urmei, aici, sub forma unui joc, puteți face o astfel de gimnastică a minții că chiar și Einstein cu sarcina sa va fi nervos deoparte! Cu toate acestea, nu recomandăm imediat căutarea de răspunsuri. La urma urmei, te privează de posibilitatea de a-ți exercita în mod corespunzător abilitățile intelectuale.

Citeşte Mai Mult

Dacă vă place să rezolvați diferite probleme logice, atunci ați ajuns la locul potrivit. Am pregătit pentru dvs. un puzzle logic interesant, care nu este la fel de ușor de rezolvat cum s-ar părea la prima vedere. Acest puzzle logic este interesant deoarece are multe răspunsuri diferite pe Internet.

Citeşte Mai Mult

Creierul este cel mai lazy organ din corpul nostru. În mod categoric, nu-i place să se încurce, deoarece economisește întotdeauna energie pentru răspunsul corect la un potențial pericol. Cu toate acestea, cei care știu să-și forțeze creierul să rezolve în mod activ anumite sarcini devin mințile restante ale omenirii. De fapt, există și probleme logice, a căror soluționare nu este în niciun fel legată de cunoștințele sau aptitudinile tale matematice.

Citeşte Mai Mult

Știți că sarcina lui Tolstoi există cu adevărat? Dar să facem totul în ordine. Lev Nikolaevich Tolstoi este cunoscut în întreaga lume ca fiind unul dintre cei mai mari scriitori ruși de importanță mondială. În plus față de judecăți profunde, acest soț distins iubea umorul și sarcinile de inteligență. Conform legendei, sarcina pe care vrem să o spunem îi aparține lui Tolstoi.

Citeşte Mai Mult