Povestiri amuzante

Leo Tolstoi - marele scriitor rus de importanță mondială. Personalitatea sa, ca și viața oricărei persoane remarcabile, este înconjurată de numeroase mituri și legende. Una dintre aceste povestiri, vă vom spune acum. *** Este cunoscut faptul că contele Tolstoi, fiind un nobil de la naștere, a încercat să trăiască ca un simplu țăran.

Citeşte Mai Mult

Aceasta este o poveste destul de veche. Cu toate acestea, este mai mult decât o glumă. Cu alte cuvinte, fiecare femeie poate obține moralitate din această poveste amuzantă. În Anglia, există o poveste celebră: fiecare mare om ascunde o femeie la fel de mare. Și aceasta nu este o figură de vorbire.

Citeşte Mai Mult

Am scris deja despre motivul pentru care cârnații sunt tăiați dintr-un unghi. Articolul se referă la cele trei cauze principale ale acestui fenomen misterios. Cu toate acestea, dacă vă plac alte fapte interesante, versiunea alternativă poate părea mai credibilă pentru dvs. Doar spuneți în prealabil că un măcelar austriac, un șoarece, elefanți și mamuți sunt implicați în această chestiune.

Citeşte Mai Mult

Doar citiți aceste rânduri iubitei voastre. Bună dispoziție pe care o veți asigura cu siguranță! *** Cu o față epuizată și gri, Pe o foaie albă încurcată, Ca o victimă a holerei tulbure, Îi așeză genunchii pe perete. Gemeni lungi, la fel ca la naștere, scuturarea unui termometru în mâinile lui, Toată durerea poporului evreu, Încălzit în elevi strânși.

Citeşte Mai Mult

Cum arată învățământul superior modern? Sunt profesorii încrezători în cei care au absolvit după 5 ani de chin vreodată? Povestea amuzantă pe care am pregătit-o pentru dvs. este un exemplu tipic care te va amuza și te va face să gândești. Un grup de profesori și ingineri remarcabili au fost invitați să zboare cu avionul.

Citeşte Mai Mult

Povestea pe care vrem să o spunem este remarcabilă pentru umorul său minunat. Dar dacă era cu adevărat - este necunoscut. Potrivit unora, acesta este un caz foarte real. O mică fată finlandeză pe nume Helga Hiltunen a decis să scrie o scrisoare lui Dumnezeu înainte de Crăciun. El a fost un copil dintr-o familie săracă, așa că la rugat pe Dumnezeu să îi dea 100 de note.

Citeşte Mai Mult