Familie și copii

Odată cu nașterea unui copil în familie începe o viață complet diferită. Dacă există mai mulți copii, atunci viața părinților se schimbă chiar mai răcoroasă. Cu toate acestea, cum să ridice copiii și ce să facă cu comportamentul lor - aceste întrebări rămân adesea fără răspuns în cadrul unei familii tinere. Din păcate, școlile nu învață cum să fie părinți buni.

Citeşte Mai Mult

Creșterea copiilor este probabil una dintre cele mai serioase misiuni pe care părinții le atribuie. Sub titlul "Familie și copii" am vorbit deja despre fraze care afectează în mod negativ copiii și frazele cu dublă semnificație. Acum vrem să vă oferim fraze pe care trebuie să le discutați cât mai des cu copilul dumneavoastră.

Citeşte Mai Mult

Copiii sunt, relativ vorbind, o foaie de hârtie curată, pe care tot ceea ce mâna de scris poate imprima amprenta. În primii ani de viață, aceste "scrieri" sunt părinți. Acesta este motivul pentru care este atât de important să vorbim corect cu copiii dvs., formulând în mod rezonabil gânduri. Mai jos sunt 12 fraze care nu trebuie rostite copiilor.

Citeşte Mai Mult

Nu este un secret că copiii percep lumea într-un mod complet diferit de adulți. Și este foarte important să înțelegeți în procesul de educație. Dacă familia și copiii nu sunt doar cuvinte pentru tine, atunci cele 15 fraze date mai jos trebuie să fie studiate cu atenție și pentru a evita aceste erori. Desigur, știți că există fraze care afectează negativ copiii.

Citeşte Mai Mult

În aproape toate limbile lumii există fraze cu dublă semnificație. Și este deosebit de important să înțelegem când vine vorba de creșterea copiilor. Faptul este că uneori un copil aude anumite cuvinte într-un sens complet diferit de cel pe care părinții îl pun în ele. Am scris mai multe despre acest lucru în articolul "Fraze care afectează negativ copiii".

Citeşte Mai Mult

Înainte de tine 10 jocuri pentru dezvoltarea unui copil inteligent. Și dacă se poate părea că cineva că mintea unei persoane nu este determinată sau formată în copilărie, nu este așa. Nu este întâmplător că există o înțelepciune spunând: educați-vă într-un copil cu vârsta sub 5 ani și apoi faceți tot ce doriți - nu se va schimba. Cu toată încrederea putem spune că așa este.

Citeşte Mai Mult

Jocurile amuzante cu cuvinte pentru inteligența rapidă sunt un instrument unic cu care nu numai că te poți distra și te distra, dar și de a te dezvolta pe cont propriu. Acest lucru este deosebit de important pentru copii și adolescenți, ale căror creier are nevoie în mod special de stimulare constantă. Apropo, acordați atenție jocului pentru extinderea vocabularului.

Citeşte Mai Mult

Se pare că poate fi mai ușor decât să răspundă întrebărilor copiilor? Cu toate acestea, nu totul este atât de simplu! Copiii pun adesea astfel de întrebări, pe care nu le poate răspunde fiecare adult. Pe de o parte, acest lucru este bun, deoarece destul de des copiii sunt cei care ne împing să învățăm și să ne învățăm în mod constant.

Citeşte Mai Mult

Cât de mult educație parentală influențează un copil și viitorul său este o întrebare dificilă. Experții din domeniul psihologiei nu dau un răspuns clar la întrebarea despre ceea ce face copilul de succes: genetică sau educație. Cu toate acestea, niciunul dintre factorii nu poate fi exclus. De aceea părinții înțelepți încearcă să investească în copiii lor maximum de energie, experiență și cunoștințe, iar specialiștii dezvoltă metode pedagogice originale.

Citeşte Mai Mult

Fiecare etapă a creșterii copilului este însoțită de apariția de noi abilități, cunoștințe și aptitudini. Vă aducem la cunoștință un card de avertisment pentru părinți, care vă va spune în detaliu ce trebuie învățat un copil până la vârsta de 6 ani. În general, rubrica "Familie și confort" va fi utilă pentru orice cuplu. La urma urmei, pentru a crea o atmosferă bună în casa ta, trebuie să înveți în mod constant.

Citeşte Mai Mult

Fiecare vârstă are propriile sale probleme. Având în vedere faptul că familia și copiii sunt cele mai importante pentru majoritatea oamenilor, problemele copiilor de 1-10 ani trebuie rezolvate de părinți care pot fi foarte departe de pedagogie. Am vorbit deja despre problemele legate de creșterea copiilor. Dar astăzi vrem să vă oferim un fel de pătuț pentru mama.

Citeşte Mai Mult

Desigur, ideile pentru Anul Nou sunt un lucru destul de subiectiv. La urma urmei, cineva îi place stralucirea și șicul, iar cineva, dimpotrivă, este înclinat spre o atmosferă simplă pentru o vacanță. Dar, în mod obișnuit, ambii nu fac, de exemplu, fără Olivier! Adică, sunt disponibile idei generale pentru Anul Nou. În acest post, oferim idei diferite pentru Anul Nou.

Citeşte Mai Mult

Ideile de a dona familiei și prietenilor pentru Anul Nou sunt în special în cerere înainte de sărbători. La urma urmei, puțini oameni se gândesc la cadouri cu câteva luni înainte de Anul Nou. Conținut Ce să dea un tip pentru Anul Nou Ce să dea o fată pentru Anul Nou să vă ușurați munca și să sugerați cele mai actuale idei de cadouri pentru Anul Nou pentru familii și copii.

Citeşte Mai Mult

Poezii scurte despre Anul Nou sunt importante în timpul vacanței preferate. Această colecție este potrivită pentru oricine are copii sau care se ocupă cu copiii. Poate fi mamele și bunicile tinere care doresc să preia poemele copiilor scurți despre Anul Nou pentru nepoții lor. În plus, în pregătirea petrecerii de Crăciun, rime minunate din rubrica "Familie și Copii" vor fi cu siguranță utile pentru dvs.

Citeşte Mai Mult

Fiecare casnică, mai devreme sau mai târziu, se întreabă: ce ar face un bucătar atât de gustos de carne? Și există atât de multe opțiuni încât este dificil să alegeți ceva concret. De aceea vă oferim o selecție minunată de rețete pentru preparatele din carne care au trecut testul timpului și rămân în continuare multe feluri de mâncare preferate în multe familii.

Citeşte Mai Mult

Rimurile de pepinieră pentru copii sunt de obicei căutate de mamele tinere. Sub titlul "Familie și copii" am colectat o mică selecție de rime simple și scurte pepiniere care vă vor ajuta să vă distrați cu bebelușul și să găsiți un limbaj comun cu un mic miracol. Oamenii de știință spun că liniile rimați citite la un copil de la o vârstă fragedă au un efect pozitiv asupra creierului său.

Citeşte Mai Mult