Engleză pentru începători

Memorarea cuvintelor în limba engleză este una dintre cele mai importante reguli în procesul de învățare a unei limbi. Dar chiar mai bine, în loc de cuvintele separate veți memora întreagă fraze. De aceea este atât de important să memorăm literalmente idiomele care împodobesc vorbirea și îi dau încredere. În acest post veți găsi 50 de fraze în limba engleză pentru a comunica în limba engleză.

Citeşte Mai Mult

În studierea limbii engleze, veți întâlni în mod constant idiomi. Acestea sunt expresii atât de stabile încât nu pot fi traduse literal. Trebuie spus că sensul acestor fraze în limba engleză este foarte mare. Vă aducem la cunoștință fraze în limba engleză cu traducere. Toate cărțile sunt distribuite pe teme, ceea ce simplifică foarte mult percepția acestor fraze.

Citeşte Mai Mult

Nu există atât de multe cuvinte interrogatoare în limba engleză, cum ar părea la prima vedere. Deci, dacă tocmai ați început să învățați limba engleză, nu fi alarmat, ci continuați cu calm să examinați masa. Cuvintele de întrebare în limba engleză sunt ceva fără de care, în principiu, este imposibil să se construiască corect o propoziție interrogantă.

Citeşte Mai Mult

Vă oferim o listă completă de antonime ale limbii engleze. Dacă tocmai ați început să învățați limba engleză, asigurați-vă că ați salvat această pagină în marcaje, astfel încât să o puteți deschide oricând. Anonimele sunt cuvinte care au în mod direct sensuri lexicale, de exemplu: adevărul este o minciună bună - răul de a spune este tăcut Când învățând limba engleză, această metodă binară de memorare a cuvintelor este foarte eficientă.

Citeşte Mai Mult

Antonyms în limba engleză - aceasta este ceea ce este de dorit, și chiar trebuie să cunoască pe toți cei care învață limba engleză. Faptul este că astfel de colecții simplifică memorarea cuvintelor în limba engleză, structurându-le în blocuri semantice. În acest caz, sunt antonime în limba engleză. Desigur, nu sunt atât de mulți aici, dar cele mai populare par să fie colectate.

Citeşte Mai Mult

Pentru cei care abia încep să învețe limba engleză, unul dintre momentele cele mai dificile este înțelegerea timpului în limba engleză. Și acest lucru nu este surprinzător, deoarece există într-adevăr o mulțime de nuanțe. Ei bine, am decis să vă ajutăm să vă ocupați de această sarcină extrem de importantă și să publicați de fiecare dată în limba engleză exemple.

Citeşte Mai Mult

Dacă învățați limba engleză de la zero, atunci aveți nevoie de materialele cele mai necesare. De fapt, avem grijă de acest lucru și încercăm să publicăm numai astfel de posturi în această categorie. Înainte de a merge la cele mai necesare cuvinte în limba engleză, vă recomandăm să vă familiarizați cu gramatica engleză într-o foaie ingenioasă.

Citeşte Mai Mult

Dacă tocmai ați început să învățați limba engleză, atunci tema verbelor este deosebit de relevantă pentru dvs. Oamenii care sunt mai mult sau mai puțin familiarizați cu limba au deja o bază de verbe. Dar începătorii, de regulă, suferă în căutarea celor mai importante cuvinte ale limbii engleze. Pentru a vă ușura, am decis să publicăm 100 de verbe principale engleze.

Citeşte Mai Mult

Cele mai simple fraze în limba engleză ar trebui să cunoască mai mult sau mai puțin educați. Mai mult, nu sunt atât de mulți dintre ei, și toți sunt traducători. Toate frazele engleze sunt împărțite în blocuri tematice, ceea ce simplifică memorarea lor și face percepția mult mai convenabilă. Fără îndoială, veți obține beneficii extraordinare din faptul că învățați proiectul propus.

Citeşte Mai Mult

Această colecție de 300 de cuvinte în limba engleză este extrem de importantă pentru învățarea limbii engleze. Particularitatea lui constă în faptul că toate cuvintele în limba engleză sunt împărțite în 24 de grupuri semantice. Mai mult decât atât, lângă fiecare cuvânt există o transcriere atât de necesară și atât de limpede rușinată. Adică, toate cuvintele de mai sus pot fi învățate fără a recurge la un dicționar și nu pentru a căuta pronunția corectă.

Citeşte Mai Mult

Când o persoană începe să învețe limba engleză de la zero, vrea să înțeleagă cum aceste sunete sau alte combinații de litere sună. Iar acest lucru nu este atât de ușor pentru un începător, cum ar părea colegilor săi mai experimentați. De aceea există reguli de citire în limba engleză. Sperăm că această foaie mică de înșelătorie vă va ajuta să remediați caracteristicile sunetului combinațiilor de litere de bază.

Citeşte Mai Mult

Crezi că este posibil să se potrivească gramatica limbii engleze într-o foaie ingenioasă, sau nu? Dacă aveți dubii, revizuiți acest post până la final. Apropo, vă recomandăm să acordați atenție la elementele de bază ale limbii engleze în tabele, unde toate regulile de bază și modelele de limbă engleză pentru începători sunt plasate într-un singur loc.

Citeşte Mai Mult

Elementele de bază ale limbii engleze sunt cele fără de care este imposibil să spui că vorbești engleza chiar și la nivel elementar. Memorizarea memorabilă a cuvintelor în limba engleză nu vă va ajuta să înțelegeți prin urechi sau să vorbiți cel puțin într-o oarecare măsură inteligibilă. De aceea este atât de important să aveți elementele de bază ale limbii engleze. În acest sens, este plăcut să ne dăm seama că aceste elemente de bază nu sunt atât de greu de înțeles și de amintiți, cum pare la prima vedere.

Citeşte Mai Mult

Dacă ați început să învățați limba engleză nu cu mult timp în urmă și îl studiați intens, atunci acest post vă va potrivi. Iată câteva texte de lectură simple pentru începători. Sperăm că vă va plăcea, deoarece este destinat celor care au doar primii pași în limba engleză.

Citeşte Mai Mult

Cu siguranță fiecare dintre dvs. a încercat în mod repetat să învețe limba engleză. La urma urmei, dar astăzi este limbajul comunicării internaționale! Cu toate acestea, lipsa de coerență, lenea, griji de zi cu zi și multe alte motive nu v-au permis să avansați în această chestiune cel puțin la un nivel semnificativ.

Citeşte Mai Mult

Mergeți într-o călătorie în străinătate, cu greu puteți face fără limba engleză. La urma urmei, acesta este limbajul comunicării internaționale, astfel încât cel puțin cele mai frecvente fraze trebuie să fie cunoscute. În acest tutorial mic vă oferim engleză pentru turiști. Aici sunt colectate cele mai necesare fraze engleze care vor fi cu siguranță la îndemână în conversația dvs.

Citeşte Mai Mult

Cu siguranta stii ce idiomuri sunt. Dacă nu, atunci vă recomandăm să citiți un scurt mesaj cu privire la ceea ce este o unitate phraseologică. Să spunem pe scurt că expresiile "până când cancerul pe fluierul muntelui", "nu ajungeți să vedeți mâinile", "trageți pisica de coadă" și "bateți baklushi" sunt toate idiomurile rusești. Dacă le traduceți literal în engleză, semnificația va fi complet pierdută.

Citeşte Mai Mult

Dacă învățați limba engleză de la zero, atunci diferite mese vor fi un instrument esențial pentru a vă sistematiza și consolida cunoștințele. Oamenii de știință spun că într-o formă tabelară, orice informație este digerată mai ușor și mai rapid. În acest post, vă oferim tipurile de pronume în limba engleză.

Citeşte Mai Mult

Dacă sunteți confuz în anotimpurile englezești și nu le puteți numi în mod corect, atunci acest post este pentru dvs. Mai jos puteți vedea tabele detaliate cu limba engleză în anotimpuri și transcriere dublă: rusă și engleză. Acest format vă va ajuta să vă amintiți anotimpurile în limba engleză pur și simplu și fără nici o tensiune.

Citeşte Mai Mult