Demotivanti

Toată lumea iubește umorul, iar demotivatorii amuzanți pe Internet ocupă o nișă distinctă, onorabilă în acest domeniu. Vă oferim o selecție nouă, formată din 37 de demotivatori. Sperăm să vă placă.

Citeşte Mai Mult

Noua selecție vă va încânta cu demotivatori minunați și actuali. Umorul este ceea ce ne face mai puternici chiar și atunci când totul pare a fi complet rău. Iată un demotivator amuzant, format din 25 de fotografii. Sperăm că vă vor mări, iar dvs. cu mare plăcere le veți împărtăși pe rețelele sociale.

Citeşte Mai Mult

Dacă vă plac demotivatorii amuzanți, atunci bine ați venit la selecția a 17 fotografii. Umorul subtil și semnificația profundă a imaginilor amuzante te face să gândești și, în același timp, să ai un moment bun. Acordați atenție altor colecții de demotivatori de pe site-ul nostru. Bucură-te de timpul tău.

Citeşte Mai Mult

Aproape toti oamenii iubesc demotivatorii. Indiferent de vârstă și statut social. La urma urmei, umorul este un dar minunat pe care numai oamenii îl au de toate ființele vii. Demo-uri amuzante sunt oferite în atenția dumneavoastră în valoare de 18 fotografii. Bucurați-vă!

Citeşte Mai Mult

Dacă aveți un sentiment de umor bine dezvoltat, atunci demotivatorii vă vor ajuta să vă bucurați chiar acum. Am incercat sa facem o selectie de calitate de 27 de fotografii, care difera intr-o varietate misto. Dacă vă place un fel de imagine, mutați mouse-ul peste ea și salvați imaginea în orice rețea socială.

Citeşte Mai Mult

Îți plac demotivatorii? Aici este o selecție mare de 21 de fotografii. Ne asigurăm că vă puteți viziona doar cele mai recente și mai amuzante demotivatoare. Distribuiți pe rețelele sociale fotografiile care vă plac cel mai mult. Sperăm că imaginile amuzante cu inscripții semantice vă vor ajuta să aveți un timp minunat.

Citeşte Mai Mult

Iată 23 de demotivatoare foto amuzante. Această selecție este puțin diferită de colecțiile anterioare. Fiecare imagine amuzantă are sens, deci dacă nu înțelegeți ceva prima dată, citiți din nou textul demotivatorului. Bună dispoziție!

Citeşte Mai Mult