Premiul Darwin

Unele decese ridicole sunt izbitoare în cinismul lor. Aici, de exemplu, un astfel de caz. Conrad Middleton, alături de fratele său gemene Brian, nu a putut decide care dintre ei ar avea casa tatălui lor după moartea părinților lor. Tipii aveau 26 de ani. Din cauza disputelor frecvente cu privire la proporția de moștenire, acestea au conflicte serioase.

Citeşte Mai Mult

Continuând povestea morților absurde, este imposibil să nu reamintim un fapt interesant, care, în ciuda prostiei sale, este încă instructiv. Masina a lovit un om care a trecut drumul. Cu toate acestea, victima a fost în viață, avându-i doar vânătăi minore. Aici ar fi trebuit să plece, voi avea un moment bun, dar asta nu era!

Citeşte Mai Mult

Continuând tema deceselor ridicole, este necesar să le spunem despre pericolul pe care il ascund proprietarii nechibzuți ai toaletelor. În regiunea Volgograd, în satul Octombrie, un rezident a decis să curățeze hazul. Este o dorință naturală pentru proprietarul obișnuit al unei case particulare. Cu toate acestea, omul, aparent, nu știa că a avut loc o fermentație puternică în latrine de acest fel.

Citeşte Mai Mult

Un bărbat de 42 de ani pe nume Peter Stone nu a găsit o limbă comună cu fiica sa timp de 8 ani. Furios, el a trimis-o în cameră, fără a lăsa cina. Se pare că este o scenă familială obișnuită cu părinții și copilul. Dar nu era acolo! Little Samantha Stone nu a fost o fată simplă, ci o cățea foarte răzbunător.

Citeşte Mai Mult

O cântăreață indoneziană pe nume Irma Bül a murit pe scenă chiar în timpul spectacolului din 7 aprilie 2016. Faptul este că doamna de 29 de ani a decis să organizeze un spectacol cu ​​șerpi. Poate că nu a înțeles pe deplin gravitatea unor astfel de jocuri sau a avut asistenți și consultanți neprofesioniști, dar acest fapt rămâne.

Citeşte Mai Mult