Vama și tradițiile

Fiecare națiune are propriile tradiții și obiceiuri. Astăzi vom vorbi despre un obicei mai degrabă original de a întinde buzele. Acest lucru este practicat în tribul african Mursi. Arheologii au investigat mult timp faptul că în Africa s-au folosit discuri labiale din timpuri imemoriale. Cu toate acestea, cu atât mai surprinzător, în America Centrală și de Sud unele triburi indiene au existat într-adevăr o astfel de tradiție.

Citeşte Mai Mult

Dacă vă place obiceiurile și tradițiile popoarelor lumii, atunci bine ați venit. Dar dacă sunteți suspect sau prea impresionabil - recomandăm cu insistență să nu citiți acest articol și să nu vă uitați la fotografiile prezentate în el. Deci, să începem. În Indonezia, există aproximativ 300 de popoare, al căror număr total este de peste 255 milioane de persoane.

Citeşte Mai Mult

Îți plac informații interesante despre țări și orașe? Ei bine, astăzi vă șocăm cu o descriere și o fotografie a unei tradiții teribile. Regatul Danemarcei include Insulele Feroe. În fiecare an există o sălbăticie prin evenimentul de standarde moderne - masacrul delfinilor negri (măcinat). Această tradiție a luat forma cu mult timp în urmă, undeva în secolul al X-lea.

Citeşte Mai Mult