Cărți

"Tată bogat, tată sărac" este o carte care a devenit un bestseller din lume. Fiind publicat în 1997, a fost tradus în mai mult de 5 limbi ale lumii în 109 de țări. Total copii ale cărții "Tată bogat, tată sărac" au vândut mai mult de 32 de milioane de euro. Un lucru interesant este că această lucrare se află pe lista bestseller-urilor din New York Times pentru mai mult de șase ani.

Citeşte Mai Mult

Listele celor mai bune cărți ale unor oameni celebri sunt colecții cu recomandări valoroase de la aceia care au un impact imens asupra literaturii mondiale. Cu cât sunt mai valoroase părerile lor. Am publicat deja o listă cu cele mai bune 100 de cărți ale tuturor timpurilor și popoarelor, la compilația cărora au participat mulți oameni remarcabili.

Citeşte Mai Mult

Cele mai bune 100 de cărți ale tuturor timpurilor este o listă compilabilă în 2002 de către Clubul Norvegian de carte în colaborare cu Institutul Norvegian de Nobel. În compilarea acestei liste au participat 100 de scriitori din 54 de țări ale lumii. Scopul compunerii unei liste cu cele mai bune cărți a fost selectarea celor mai importante lucrări ale literaturii mondiale din diferite țări, culturi și vremuri.

Citeşte Mai Mult

Cum să vă opriți de îngrijorare și să începeți să trăiți? De fapt, această întrebare interesează mulți oameni, indiferent de statutul lor material și social. În lumea modernă, fiecare persoană, într-un fel sau altul, este supusă stresului și sentimentelor. În același timp, aceste preocupări conduc adesea la consecințe negative.

Citeşte Mai Mult

Șapte abilități ale unor oameni foarte eficienți. Instrumentele puternice de dezvoltare personală sunt una dintre cele mai bune cărți despre dezvoltarea de sine. Descrie în detaliu cele șapte abilități ale unor oameni foarte eficienți, precum și dezbate diverse probleme legate de viața deplină a oricărei persoane de succes. Așa cum calitatea și integritatea unei clădiri depind de puterea fundației sale, astfel încât caracterul oricărei persoane este baza unei vieți fericite și împlinitoare.

Citeşte Mai Mult

Cele mai bune cărți despre psihologie prezentate în acest articol au fost determinate în funcție de diferite criterii. Am enumerat cele mai populare lucrări despre psihologie, care au primit recenzii bune, atât de la specialiști, cât și de la cititorii obișnuiți. Și acum vă puteți familiariza cu cele mai bune cărți care vă ajută să schimbați conștiința, să înțelegeți ce este o persoană prin expresiile și gesturile sale facială, precum și să stăpâniți psihologia influenței și a convingerii.

Citeşte Mai Mult

De mult timp un om a încercat să-și captureze cunoștințele în multe moduri diferite. În acest scop, oamenii vechi au lăsat poze pe pietre, reprezentând anumite evenimente asupra lor. Mai târziu, au început să apară tablete de lut cu texte cuneiforme, pe care sumerienii au capturat informații importante. De asemenea, scoarța copacului, foile de metal, papirusul și pergamentul au fost folosite ca material pentru scriere.

Citeşte Mai Mult

Iubitorii de cărți vor fi cu siguranță interesați de cărțile care sunt cele mai scumpe din lume. Așa că am decis să satisfacem această curiozitate a cititorilor și să facem o selecție dintre cele mai scumpe cărți din TOP 10. Apropo, vă recomandăm să citiți informații interesante despre cărți. Aflați multe informații noi și interesante. Deci, înainte de a vă oferi o listă cu cele mai scumpe cărți de la titlul "Cel mai mult în lume".

Citeşte Mai Mult

Rezumatul lucrărilor celebre precum totul. Cel puțin, dacă aveți nevoie cât mai curând posibil pentru a vă familiariza cu complotul, identificați principalele personaje și înțelegeți locul acestora în carte. Iată o selecție unică a celor mai concise conținuturi ale unor lucrări celebre. Și chiar dacă cei care citesc aceste cărți pot înțelege umorul acestor note, toată lumea va putea să formeze o opinie generală despre conținut.

Citeşte Mai Mult

Dacă sunteți un cititor avid, atunci romane cu un început interesant vor fi interesante pentru tine. Oferim iubitorilor de cărți să se familiarizeze cu 10 romane faimoase, începutul cărora este cu adevărat interesant și cauzează un interes neimaginat în complot.

Citeşte Mai Mult

Din păcate, în fiecare an oamenii se degradează treptat în termeni de dezvoltare intelectuală. Acest lucru este remarcabil chiar și cu ochiul liber, ca să nu mai vorbim de numeroasele studii ale oamenilor de știință care observă "umilința" universală a omenirii. Cărțile de astăzi nu sunt la modă. În plus, suntem afectați negativ de televiziune, muzică modernă, jocuri pe calculator, gadgeturi și multe alte lucruri.

Citeşte Mai Mult

Aici este o selecție minunată de 10 cărți interesante pe care toată lumea ar trebui să le citească. Cu toate acestea, acest titlu poate determina pe cineva să protestă: cine ar trebui și de ce ar trebui? Faptul este că o persoană educată este obligată să înțeleagă cele mai importante domenii ale realității care ne înconjoară, cel puțin puțin. În caz contrar, pretindeți că sunteți educat este pur și simplu ridicol.

Citeşte Mai Mult

Psihologia relațiilor este ceea ce interesează aproape fiecare cuplu căsătorit. Un bărbat și o femeie sunt atât de diferite încât uneori se pare că provin de pe planete diferite. În același timp, la o examinare mai detaliată, se pare că între sexe există multe lucruri comune. Este știința psihologiei care se ocupă de studiul fenomenelor, modelelor și interdependențelor acelei părți necunoscute a personalității pe care noi o numim suflet.

Citeşte Mai Mult