Animale

Informații interesante despre cai - aceasta este o mare oportunitate de a afla mai multe despre viața și obiceiurile acestor animale minunate. Ele personifică puterea, grația și viteza, provocând admirație chiar și printre cei care sunt indiferenți față de frumos. Deci, înainte de cele mai interesante fapte despre cai. 12 fapte interesante despre cai Dacă se crede că oamenii de știință, pentru prima dată în lume, au fost domesticiți cai pe teritoriul Kazahstanului modern (vezi

Citeşte Mai Mult

Fapte interesante despre rechini sunt o mare oportunitate de a afla mai multe despre acești mari locuitori ai mării. Aproape toate speciile de rechini sunt prădători care se hrănesc cu pești, carouri și mici mamifere marine. Mulți oameni asociază rechini cu pești nemiloși, dar nu toate speciile acestor creaturi sunt periculoase pentru oameni.

Citeşte Mai Mult

Fapte interesante despre dinozauri - aceasta este o ocazie glorioasă de a se arunca în trecut și de a învăța despre viața creaturilor preistorice. Situația de astăzi este cunoscută despre mai mult de o mie de specii ale acestor creaturi, împărțite în păsări și șopârle. În acest articol ne-am pregătit cele mai interesante fapte despre dinozauri.

Citeşte Mai Mult

Fapte interesante despre meduze vă vor prezenta activitatea vitală a acestor creaturi uimitoare. Printre meduze se găsesc creaturi complet inofensive și mortale. Deci, înainte de cele mai interesante fapte despre meduze. 19 date interesante despre meduze Meduze sunt 98% apă. Oamenii japonezi preferă să înceapă meduze în acvariile lor.

Citeşte Mai Mult

Fapte interesante despre insecte vă vor permite să învățați multe despre aceste creaturi. Varietatea extraordinară a formelor de insecte este caracteristica lor izbitoare. Astăzi, mai mult de 1 milion de specii de insecte sunt cunoscute, făcându-le cea mai numeroasă clasă de animale. 24 fapte interesante despre insecte În fiecare an, oamenii de știință descoperă aproximativ 7000 de noi specii de insecte.

Citeşte Mai Mult

Informații interesante despre iepuri de câmp vă vor spune despre obiceiurile și stilul de viață al acestor animale cu păr lung. Îndrăgostiții se găsesc în folclorul multor națiuni și sunt, de asemenea, un simbol al lașității. Această colecție va prezenta cele mai interesante fapte despre iepuri. 16 informații interesante despre iepuri de câmp Reprezentanții familiei de iepure sunt distribuiți pe întreaga planetă, cu excepția Australiei și a Antarcticii.

Citeşte Mai Mult

Informații interesante despre berze vă vor spune despre stilul de viață și obiceiurile acestor păsări uimitoare. Storkurile se găsesc adesea în folclorul diferitelor națiuni. Este vorba de berze care "aduc copiii" în case și sunt un simbol al evlaviei. 19 fapte interesante despre barza Berarii tineri sunt foarte usor de imblanzit. Cele mai multe berze sunt creaturi inofensive, dar printre ele există prădători, printre care și barza Marabou.

Citeşte Mai Mult

Interesante despre șobolani vor afecta diferite aspecte ale vieții acestor rozătoare. Șobolanii au inteligență foarte mare și pot supraviețui în cele mai extreme condiții. Dar mai intai lucrurile intai. Deci, înainte de tine cele mai interesante fapte despre șobolani. 27 date interesante despre șobolani Nu mai puțin de 64 specii aparțin genului de șobolani.

Citeşte Mai Mult

Informații interesante despre lilieci vă vor ajuta să aflați mai multe despre stilul de viață al acestor creaturi neobișnuite. Toate speciile acestor mamifere sunt active pe timp de noapte, iar dieta lor este extrem de diversă. Unele lilieci preferă să mănânce alimente vegetale, în timp ce altele nu pot face fără sânge. 19 fapte interesante despre lilieci Cât mai mulți oameni de știință studiază liliecii, cu atât mai mult sunt convinși de rolul important pe care îl joacă în ecosistem.

Citeşte Mai Mult

Datele interesante despre papagali vor spune despre viața și obiceiurile acestor creaturi inteligente și vorbătoare. Familia de papagali cuprinde aproximativ 330 de specii. Ele încântă oamenii cu comportamentul lor amuzant și culoarea strălucitoare. Deci, înainte de a fi cele mai interesante fapte despre papagalii (apropo, vă recomandăm să aflați de ce un papagal este numit papagal).

Citeşte Mai Mult

Faptele interesante despre bufnițele se vor referi atât la stilul de viață, cât și la caracteristicile anatomice ale acestor păsări de pradă. În cele mai multe cazuri bufnițele sunt păsări de noapte cu inteligență și rezistență ridicată. Mai jos ne uităm la cele mai interesante fapte despre bufnițe. 19 fapte interesante despre bufnițe Zborul bufniței nu este însoțit de nici un zgomot, datorită structurii speciale și locației penei.

Citeşte Mai Mult

Faptele interesante despre cerb vă vor permite să aflați despre obiceiurile și stilul de viață al acestor animale cu picior rapid. Din antichitate au avut o semnificație simbolică și au apărut în folclorul multor națiuni. Deci, înainte de a vă afla cele mai interesante fapte despre cerb. 11 date interesante despre căprioară Până în prezent, se cunoaște aproximativ 51 de specii de animale aparținând familiei cerbi.

Citeşte Mai Mult

Faptele interesante despre urși vor spune despre viața și obiceiurile "proprietarilor pădurii". Situația de astăzi este cunoscută despre 8 specii din aceste animale, caracterizate de o rezistență incredibilă, rezistență, viteză și inteligență ridicată. Deci, înainte de tine cele mai interesante fapte despre urși. 18 fapte interesante despre urși Știți că urșii polari, cu excepția urșilor însărcinați, nu hibernează?

Citeşte Mai Mult

Informații interesante despre cobai vor surprinde cu siguranță. De exemplu, știi că nu au nimic de-a face cu porcii sau cu animalele de mare? Mai jos ne uităm la cele mai interesante fapte despre cobai. 24 de lucruri interesante despre porcii de guineea Mulți se mișcă: de ce sunt numiți așa-numiți cobai?

Citeşte Mai Mult

Informații interesante despre melci vă vor spune despre activitatea vitală a acestor moluște și despre rolul lor în ecosistem. În primul rând, este demn de remarcat faptul că multe melci sunt asociate cu încetinitorul. Cu toate acestea, există multe varietăți de moluște, care diferă nu numai în viteză, ci și în mărime. 25 fapte interesante despre melci Datorită mușchiului corespunzător care acoperă întregul corp, melcii se pot trage complet în cochilie.

Citeşte Mai Mult

Informații interesante despre furnici vă vor spune despre viața și comportamentul acestor insecte. Multe furnici sunt asociate cu o muncă grea și cu o forță. Aceste creaturi unice au propria lor ierarhie și legi care îi ajută să supraviețuiască în aproape orice condiții. Apropo, vă recomandăm să citiți informații interesante despre leu de furnică.

Citeşte Mai Mult

Informații interesante despre hamsteri vă vor spune despre viața și obiceiurile acestor rozătoare uimitoare. Aceste creaturi drăguțe sunt populare în multe țări ale lumii. Este demn de remarcat că în natură există și hamsteri sălbatici, caracterizați printr-un caracter destul de complicat. 21 fapt interesant despre hamsteri Cuvântul "hamster" provine din cea mai veche limbă avestană și înseamnă literalmente "un dușman care se prăbușește la pământ".

Citeşte Mai Mult

Fapte interesante despre pinguini vor uimi imaginatia ta. Veți învăța o mulțime de informații interesante despre aceste păsări marine fără zbor. În ciuda stării și leneșiei aparentă, pinguinii se comportă într-un mod complet diferit în apă. Dar mai intai lucrurile intai. Deci, înainte de a vă afla cele mai interesante fapte despre pinguini.

Citeşte Mai Mult

Faptele interesante pentru balene vă vor permite să vă uitați la aceste mamifere gigantice. În ciuda dimensiunilor lor mari, balenele sunt creaturi complet inofensive. Deci, mai jos ne uităm la cele mai interesante fapte despre balene. 25 fapte interesante despre balenele Balenele albastre sunt cele mai mari animale de pe planetă.

Citeşte Mai Mult

De ce avem nevoie de gândaci? Evident, această întrebare a fost întrebată vreodată de fiecare dintre noi. La vederea acestor insecte, mulți literalmente încep să se panică. Fiecare hostess face tot posibilul pentru a scăpa de acești "monștri". În continuare, luăm în considerare nu numai ce gândaci sunt necesari, ci și consecințele negative pe care le poate provoca dispariția lor totală.

Citeşte Mai Mult