Anecdote

Aceasta este o glumă cu barbă, dar foarte amuzantă. Simplitatea și, în același timp, aroganța eroului său nu vă va putea lăsa indiferenți. Deci, zi de vară fierbinte. Ușile de bere se deschid larg, iar vizitatorii rar apar și dispar. Căldură ... Deodată, un om transpirat, cu ochi arșiți, izbucni în cameră. Prinzând respirația pentru câteva secunde, el se dezlănțuie cu un băț: - Ospătar, curgeți-mi urgent un pahar de bere înainte de a începe!

Citeşte Mai Mult

Jokes despre Vovochku întotdeauna sa bucurat de o mare cerere. Acest caracter colectiv are propriul său caracter, propria lui soartă dificilă și trăsături unice de comportament. Toate acestea sunt prezentate în detaliu în anecdote despre Vovochka. Vă aducem la cunoștință cele mai amuzante glume despre Vovochka. Aici veți găsi atât vechi, cât și noi anecdote despre Vovochka și amuzante până la lacrimi.

Citeşte Mai Mult

Mama evreică nu este un statut sau stare civilă. Acesta este un întreg sistem de credințe, concepte, principii și legi. O mamă evreiască îi iubește întotdeauna pe fiul ei, așa cum crede că are dreptate. Și dacă nu puteți împărtăși credințele mamei evreiești, atunci umorul subtil al mamei evreiești este ceva inimitabil.

Citeşte Mai Mult

Umorul iudeilor a fost întotdeauna distins prin originalitate, grație intelectuală și farmec extraordinar. În această selecție a celor mai amuzante glume, vom demonstra ce este umorul iudaic. Apropo, asigurați-vă că acordați atenție glumelor evreiești și umorului Odessa. De asemenea, recent am publicat o selecție minunată de glume despre mamele evreiești.

Citeşte Mai Mult

Honduras este un stat mic din America Centrală. În Rusia, cuvântul "Honduras" a devenit abuziv, iar comparația oricărei țări cu Honduras este folosită în bunul simț. Există o mulțime de glume despre Honduras, dar vă vom spune cele mai populare și, după părerea noastră, cea mai amuzantă glumă despre Honduras.

Citeşte Mai Mult

O minunată scurtă glumă, care arată cu atât mai amuzantă când imaginați imaginea reală a ceea ce se întâmplă. Fly un om cu o privire nebun în farmacie. Împingând linia, ajunge pe fereastră și, vorbind cu voce tare, spune farmacistului: - Dă-mi un leac pentru rabie!

Citeşte Mai Mult

Această anecdotă are o istorie foarte lungă, când socialismul și capitalismul au intrat într-o ciocnire mortală în Rusia. L-am prins pe Petka și am pus-o în închisoare. Se așează, bolnav, dispărut. Din nimic de a face nu a decis să facă cercetare. Am prins un gândac, i-am rupt piciorul și am fluierat. Gândacul a fugit imediat.

Citeşte Mai Mult

Dacă vă place glumele amuzante despre evrei, atunci această anecdotă cu barbă va fi capabilă să vă înveselească. În ciuda umorului, această anecdotă descrie foarte bine mulți oameni. Cumva, un evreu vine la OVIR și îi cere să întocmească documente pentru a pleca în Israel. O jumătate de oră mai târziu el spune: "Știi, e rău în Israel, se luptă cu arabii de acolo".

Citeşte Mai Mult

Dacă vă place glumele în general și umoarea Odessa în special, atunci acest post va ridica cu siguranță spiritele dumneavoastră. Cititorul poate avea o întrebare logică: "De ce au spus asta în Odesa și nu-i spun acum cu adevărat?" Din păcate, trebuie să recunoaștem că Odessa nu mai este la fel. Aceasta este valoarea expresiilor lui Odessa și a expresiilor vrăjite.

Citeşte Mai Mult

Aceasta este o anecdotă destul de veche, însă umorul său subtil și moralitatea profundă nu și-au pierdut relevanța. Iată anecdota "a plecat Osadochek". Există doi evrei. Unul îi întreabă pe celălalt: - Rabinovici, ne-ai vizitat ieri? - Da, da. - După ce ați plecat, am pierdut două linguri de argint.

Citeşte Mai Mult

Glumele Odesei, felul de a vorbi și turnurile caracteristice ale evreilor din Odessa au devenit mult timp un umor clasic. În acest post vă oferim 27 glumă amuzantă din Odessa. Sperăm să vă placă. Recomandăm, de asemenea, să acordăm atenție glumelor evreiești și celor mai bune glume din Odessa. Bineînțeles, umorul Odesei te va amuza și cu siguranță îți va ridica spiritele.

Citeşte Mai Mult

Funny glume Odessa au fost întotdeauna un delicios gust de umor în orice selecție cu anecdote. La urma urmei, lumea simțită subțire de Odessani ni se pare în refracția lor să nu fie așa cum suntem obișnuiți so percepem. Apropo, am publicat anterior glume de la Odessa pe site-ul nostru. Cu toate acestea, această colecție conține povestiri noi.

Citeşte Mai Mult

În așteptarea Anului Nou, vreau să fiu mai bine pregătit pentru asta. Pentru a face acest lucru, am vorbit deja despre ce să dăm pentru Anul Nou celor dragi, și de asemenea enumerați diferite idei de Anul Nou. Cu toate acestea, nici o vacanță nu este completă fără umor. Prin urmare, am pregătit pentru cititorii noștri cele mai bune glume despre Anul Nou.

Citeşte Mai Mult

Umorul englezesc are un farmec unic. Cu siguranță veți fi de acord cu această afirmație prin citirea acestui mesaj până la sfârșit. Dar, mai întâi, trebuie remarcat faptul că britanicii o consideră oarecum primă și arogantă și adevărate legende despre calmul și calmul lor. Toate acestea învățați prin citirea glumelor de mai jos.

Citeşte Mai Mult

Există cazuri în care o persoană se plânge de ceva, își arată propriile slăbiciuni. Și dacă vă uitați atent, este departe de a fi neobișnuite. Vă aducem la cunoștință o anecdotă foarte amuzantă pe această temă. O persoană a scris o plângere guvernului orașului. Nu-i plăcea asta în fața ferestrelor, peste drum, au făcut reparații la spitalul local.

Citeşte Mai Mult

Multe anecdote conțin nu numai umorul intelectual, ci, în general, învață viața. Ele sunt asemănătoare cu parabolele, care demonstrează în formă artistică particularitățile vieții și relațiile umane. Una dintre aceste glume despre ensign și merele pe care vrem să le spunem. Un bărbat se află lângă o unitate militară și mănâncă mere.

Citeşte Mai Mult

Un evreu a început să respire puii. Și nu prin salturi și limite. El a fost supărat de un evreu și a decis să meargă la Rebbe la sinagogă pentru a cere sfaturi. El vine și spune: - Ajutor, rabin, puii mor. "Și tu atarzi o bucată de hârtie peste coopul de pui, ei vor înceta să respire!" - Îl întâlnește pe rebbe. Este nevoie de o săptămână, a doua, toate puii mor.

Citeşte Mai Mult

Jokes despre evrei nu sunt doar povești amuzante. Aici puteți învăța o mulțime de idei distractive și decizii înțelepte de viață. Este bine cunoscut tuturor că mintea umoră și subtilă a acestui popor colorat a fost de mult o sursă de povesti fantastice diverse. Glumetele iudaice sunt alese pentru a ușura starea de spirit și, în același timp, să se gândească la lucruri mai grave decât la glume.

Citeşte Mai Mult

În trecut, oamenii au spus că acolo unde vorbesc mai puțin, căsătoriile sunt mai puternice. Iată o poveste amuzantă, adevărul despre care nimeni nu poate confirma. Prin urmare, puteți considera o glumă, dar foarte instructivă! Ridicându-și fiica, mama ei ia spus în repetate rânduri: "Nu te lupta cu soțul tău". Dar fata rasfata sa obisnuit sa rezolve toate problemele cu isterie.

Citeşte Mai Mult

Vă oferim o selecție minunată de glume amuzante Odessa. Care este farmecul lor și de ce aproape orice secțiune plină de umor conține o rubrică legată de Odesa? În principiu, acesta este un secret deschis, pentru că toată lumea știe că glumele Odisei conțin o subtilitate a umorului englez și o caracteristică inimită a viziunii despre lume evreiască.

Citeşte Mai Mult