Fotografie

Fotografii ale Prințesei Diana sunt foarte solicitate, în ciuda faptului că însăși Diana a murit într-un accident de mașină din 1997. Citește mai multe despre viața personală și despre activitățile sale în biografia prințesei Diana. În acest post va fi doar o fotografie. Toate fotografiile prezentate aici sunt preluate din surse publice.

Citeşte Mai Mult

Fotografiile lui Igor Nikolayev sunt de mare interes pentru iubitorii muzicii pop rusești. La urma urmei, acest om talentat a făcut multe pentru ea. Am scris în detaliu despre viața personală și realizările profesionale ale compozitorului, cântărețului, muzicianului și compozitorului în biografia lui Nikolaev. În acest post va fi doar fotografia lui.

Citeşte Mai Mult

Fotografiile Reginei Todorenko sunt foarte solicitate, deoarece această frumusețe a devenit destul de repede populară la televiziune. Am vorbit mai mult despre viața și cariera personală în biografia lui Todorenko. În acest post, puteți vedea o selecție a fotografiilor ei. În copilărie vor fi fotografiile rare și cele care au apărut recent în domeniul public.

Citeşte Mai Mult

Fotografiile lui Ramzan Kadyrov, colectate în acest post, sunt preluate din surse publice. Am încercat să găsim cele mai interesante fotografii din viața lui Ramzan. Dacă sunteți interesat de cariera și viața personală - citiți despre el în biografia lui Kadyrov. Aici puteți vedea numai fotografiile sale cu soția, copiii, cu Putin și cu prietenii.

Citeşte Mai Mult

Fotografii ale lui Mary Poroshinoy sunt în mare căutare online, deoarece această actriță talentată este foarte populară. Această frumusețe fermecătoare este neobișnuită prin faptul că nu este doar o profesionistă de înaltă clasă, ci și o mamă de cinci copii. Ea a născut ultimul copil în 2019 la vârsta de 45 de ani! Mai jos poți vedea fotografii ale lui Mary Poroshina și ale copiilor ei.

Citeşte Mai Mult

Fotografia Keanu Reeves este pe Internet în mare cerere. Acest lucru nu este surprinzător, deoarece acest artist este unic în toate sensurile. Am vorbit despre viața și obiceiurile sale extraordinare din biografia lui Keanu Reeves. Dar acum doar o fotografie. Am încercat să facem o selecție a celor mai bune fotografii ale lui Keanu Reeves, care sunt disponibile în domeniul public.

Citeşte Mai Mult

Fotografiile lui Ivleev sunt foarte populare, iar acest lucru este de înțeles. La urma urmei, Nastya Ivleeva este un prezentator de televiziune, o actriță și un video blogger popular rusesc. Cea mai cunoscuta vedeta a lui Instagram, precum si gazda programului de televiziune "Vulturul si cozile. Reboot". În acest post am colectat cele mai bune fotografii ale lui Ivleeva, care sunt foarte populare pe Internet.

Citeşte Mai Mult

Fotografie Fedor Bondarchuk sunt în mare cerere. O atenție deosebită la persoana sa ascuțit când a început să trăiască cu Paulina Andreeva. Într-un fel sau altul, un actor popular are multe fotografii pe care fanii îl iubesc să le vadă. Am spus despre viața personală și activitățile profesionale ale artistului în biografia lui Fyodor Bondarchuk.

Citeşte Mai Mult

Mai jos puteți vedea o fotografie de Danila Kozlovsky. Trebuie să spun că acest artist este extrem de popular. Realizările sale profesionale sunt impresionante, iar carisma și maniera de comportament i-au permis să dobândească o armată imensă de fani. Am spus despre viata personala si faptele interesante legate de el in biografia lui Danila Kozlovsky.

Citeşte Mai Mult

Iată o fotografie a lui Oksana Samoilova - un renumit model rusesc și designer. Ea este adesea scrisă în mass-media, deoarece ea personifică exemplul unei tinere și de succes doamnă. Un fapt interesant este că a născut 3 copii, în timp ce arată foarte bine. Privind fotografia lui Oksana Samoilova, este greu de spus deloc că naște.

Citeşte Mai Mult

Coco Chanel - celebrul designer de modă, care a coborât în ​​istorie ca unul dintre simbolurile modului secolului al XX-lea. Fotografiile lui Coco Chanel sunt foarte populare, deoarece autoritatea acestei doamne în materie de stil a fost considerată impecabilă. În această colecție de fotografii veți vedea o femeie mare în diferite roluri. Din păcate, în timpul tinereții, fotografiile nu erau la fel de comune ca astăzi.

Citeşte Mai Mult

Fotografiile lui Alexei Serebryakov sunt foarte populare. Acest lucru se datorează nu numai calităților profesionale excelente ale actorului care ia creat o întreagă armată de fani, dar și opiniile sale politice. În această colecție veți vedea fotografii personale ale lui Alexei Serebryakov, precum și fotografii cu soția și copiii săi.

Citeşte Mai Mult

Astăzi, majoritatea cetățenilor ruși sunt conștienți de cine este Fedor Dobronravov. La urma urmei, acest actor popular și talentat a reușit să-și facă un nume pentru el însuși cu rolurile sale simple, dar în același timp vitale, care imediat "merg la oameni". În acest post vă vom arăta cele mai bune fotografii ale lui Fedor Dobronravov.

Citeşte Mai Mult

Fotografiile lui Nikita Panfilov sunt foarte populare. La urma urmei, acest actor celebru de ceva timp nu a mers la fluxurile de știri din cauza procesului său de divorț. În același timp, trebuie spus că actorul celebru Nikita Panfilov este iubit de mulți cetățeni ai Rusiei, în primul rând pentru că joacă excelent rolul său.

Citeşte Mai Mult

Tânăr și deja atât de popular, Max Barsky este un cântăreț cunoscut tuturor tinerilor. El este un tip cu adevărat foarte capabil, care nu numai că interpretează melodii, ci scrie și muzică. Fotografiile lui Max Barsky sunt foarte solicitate printre sexul corect. Acest lucru nu este surprinzător, pentru că toată lumea vrea să știe cum arată în viață.

Citeşte Mai Mult

Nu are nici un rost să vorbim despre popularitatea lui Lera Kudryavtseva, așa cum o cunoaște literalmente în fiecare secundă. Acest lucru nu este surprinzător, pentru că energia neobosită a celebrului prezentator de televiziune ia permis să devină o față super recunoscută. Fotografiile lui Lera Kudryavtseva sunt, de asemenea, foarte populare. Și nu pentru că arată foarte bine.

Citeşte Mai Mult

Datorită aspectului luminos și energiei neobosite, Svetlana Loboda este foarte populară în spațiul post-sovietic. Cântecele ei sunt ascultate și iubite de mulți oameni. Desigur, fotografiile ei sunt, de asemenea, populare. Mulți utilizatori de Internet caută fotografii ale lui Svetlana Loboda înainte și după plastic. În acest caz, cântăreața însăși susține că nu a făcut nici o operație plastică.

Citeşte Mai Mult

Dacă aveți nevoie de o fotografie a lui Hrușciov - atunci sunteți la. Am făcut o selecție a celor mai bune fotografii disponibile pe web. În general, personalitatea lui Nikita Sergheic Hrușciov este foarte ambiguă. Activitățile sale politice sunt evaluate de istorici în moduri diferite. Dacă sunteți interesat de viața șefului URSS, citiți aici biografia lui Hrușciov.

Citeşte Mai Mult

Aici sunt fotografii unice pe care abia le puteți vedea oriunde. Se întâmplă astfel încât doriți să vedeți sau să citiți ceva nou. Deci, acesta este exact cazul. În această colecție veți găsi nu doar fotografii rare, ci fotografii cu adevărat unice care au fost făcute în diferite părți ale lumii. Sperăm să vă placă.

Citeşte Mai Mult

În acest post am colectat fotografii de Leonid Brezhnev de bună calitate. Am scris mai multe despre această figură politică a Uniunii Sovietice în biografia lui Brejnev. Aici am făcut o selecție a celor mai bune fotografii ale sale. Ai văzut fotografia lui Brejnev în tinerețe? Și fotografia lui în vacanță? Dacă nu, atunci această colecție conține toate fotografiile rare și unice ale lui Leonid Brejnev.

Citeşte Mai Mult