10 lecții de la Pavel Durov

Majoritatea utilizatorilor de Internet știu foarte bine care este Pavel Durov. Dar lucrurile interesante despre el nu sunt cunoscute tuturor. În acest articol vrem să împărtășim câteva sfaturi de la fondatorul celei mai renumite rețele sociale din RuNet - Vkontakte.

Deci, atenția ta este oferită 10 lecții de la Pavel Durov.

Pavel Durov

Lecții importante ale lui Pavel Durov

  1. Totul se poate face mult mai repede decât pare. Prima versiune a "Vkontakte" a fost creată într-o lună. În ciuda afirmațiilor converse, lucrurile importante se fac fie rapid și bine, fie încet și prost.
  2. Această lecție este similară cu cea precedentă, dar sună mai larg. Totul trebuie făcut rapid. Faptul este că, în paralel cu Vkontakte, s-au creat mai multe situri similare cu aceeași orientare. Ei nu se mai amintesc acum decât pentru că succesul lui Vkontakte ia umbrit.
  3. Trebuie să se dezvolte într-o direcție organică. Adică, primul pas este dezvoltarea cu succes a unui forum. Al doilea este de a continua și de a crea ceva mai dezvoltat organic la baza sa. Și așa mai departe.
  4. Calitatea este totul. Oamenii subconștient simt chiar și cele mai mici detalii care sunt făcute special pentru confortul lor. Indiferent cât de mici și nesemnificative - în cele din urmă vor aduce mulți prieteni devotați. Acest lucru este extrem de important.
  5. Contrar credinței populare, combinarea mai multor tipuri de lucru este extrem de eficientă. De îndată ce rețeaua socială "Vkontakte" și-a început existența, Pavel Durov a fost responsabil pentru crearea codului, a graficelor și a tuturor interfețelor. În plus, marketingul se afla și pe umeri.
  6. Aceasta este o lecție foarte importantă și interesantă. Ascultați-vă intuiția. Dacă doriți să faceți ceva, asigurați-vă că ați luat măsuri. Pavel Durov afirmă că ori de câte ori trebuia să asculte "autorități" recunoscute, aproape întotdeauna sa pierdut timpul, și adesea oportunități.
  7. Câțiva oameni motivați și motivați sunt mult mai buni decât o armată de mercenari care nu investesc sufletul în proiect. Talentul și dragostea față de subiectul atenției sale - aceasta este cheia succesului. Suma de aici nu contează.
  8. 100% nu crede nimeni. Chiar dacă este cea mai apropiată persoană cu care sunteți "din leagăn". Toate punctele cheie trebuie controlate personal.
  9. Această lecție de la Pavel Durov are o importanță deosebită. Frica este o risipă de resurse interne. Este necesar să faceți ceea ce este necesar și să vină ce poate. Un fapt interesant: pentru perioada de existență a rețelei Vkontakte, au existat un număr mare de atacuri hacker, procese, războaie competitive și diverse intrigi. Dacă te duci mai departe despre emoțiile fricii - nu vei realiza nimic.
  10. Principiile sunt mai importante decât orice beneficiu. Când vine vorba de alocarea spațiului publicitar pentru venituri suplimentare în detrimentul confortului utilizatorului, acest lucru nu este deloc de făcut. Numai dacă serviți binele altora, puteți conta pe adevăratul succes.

Acestea sunt minunate 10 lecții învățate de Pavel Durov în cei zece ani de existență a unuia dintre cei mai mari giganți de internet - Vkontakte.

Vizionați videoclipul: Lectii de Viata - SEZ. 2, EP. 10 - Prima dragoste (Ianuarie 2020).

Loading...