Cele mai incredibile fapte

sigur cele mai incredibile fapte te șoc. La urma urmei, nu în fiecare zi auzim ce vă vom spune acum. Desigur, există mai multe dintre ele decât în ​​acest articol. Dar este imposibil să descrii totul, dar unii dintre ei vor face cu siguranță timpul tău plăcut.

Astfel, cele mai interesante fapte din lume sunt oferite în atenția dumneavoastră.

Cu siguranță știți bine că, din cele mai vechi timpuri, au existat legende că există vampiri pe pământ care vor să vă bea sângele? Așa că astăzi, pentru oamenii suspectați care cred în ea, sunt vândute kituri speciale de vânătoare de vampiri. Da, da, există tot ce aveți nevoie pentru a proteja și contraatac rău sânge!

Un englez pe nume Albert Marcantonio a intrat în Cartea Recordurilor Guinness pentru că a reușit să crească cele mai mari dovlecei din lume. Lungimea sa era de 165 centimetri.

Apropo, cea mai răpită carte de pe planetă este Cartea Recordurilor Guinness. Acest fapt va fi inclus și în această carte.

Se crede că cei mai pregătiți câini din lume sunt câini de poliție. Sunt capabili de o rezistență incredibilă. Am strâns toate faptele interesante despre câini într-un articol separat.

Gecko pentru animale de companie este un campion în deghizare. Nimeni nu știe cum să se ascundă din ochii unui prădător atât de inteligent ca și această specie de șopârle.

Madagascar Gecko

Ascomycota ciuperca din genul Cordyceps poate transforma insectele in zombi reali. Mă întreb cum se întâmplă acest lucru? Sordyceps unilateralis este un parazit care, în interiorul, de exemplu, o furnică, începe literalmente să o controleze. De fapt, pentru reproducerea cu succes a acestui parazit, este nevoie de un loc cald și uscat.

Atunci când furnica controlată de parazit găsește un astfel de loc, el moare imediat. Și din capul lui crește în liniște aceeași ciupercă. Există cazuri când aceste ciuperci maniacale au crescut din șoareci. Chiar și înfricoșător de imaginat!

Știați că distanța dintre Rusia și SUA este de numai 4 km? Și asta nu e deloc o glumă! Există într-adevăr o distanță de doar 4 km între insula rusă Ratmanov și insula americană Kruzenshtern. Deci, ocazional, puteți să arătați în siguranță cunoștințele despre acest lucru incredibil printre cunoscuții voștri. De asemenea, este interesant faptul că diferența dintre timpii GMT între aceste insule este exact 21 de ore!

Cu siguranta nu ati auzit de o planta atat de uimitoare precum cardiocrinul, care se traduce ca "crin in forma de inima". Pare incredibil, dar acest miracol al naturii infloreste doar o singura data in viata. Și pe acest lucru planta ia toate forțele și, imediat după înflorire, moare.

Oamenii de știință au observat de mult că o persoană, într-o zonă incomprehensibilă, este mai înclinată să meargă spre dreapta decât spre stânga. Această caracteristică este utilizată cu succes de către toți comercianții din întreaga lume. Când ajungeți la un hypermarket, acordați atenție modului în care sunt amplasate standurile.

Cea mai mare masina de productie din lume este considerata Ford F650. Greutatea sa este de 12 tone, iar costul este relativ scăzut: doar 70-80 de mii de dolari.

Acest fapt poate părea incredibil pentru dvs., dar este complet precis: mai mult de jumătate din populația lumii folosește orezul ca aliment principal.

Ceaiul cel mai scump din lume este Dahunpao - "Big Red Robe". Acesta este ceaiul chinezesc. Se poate cumpăra numai la licitație, iar costul poate ajunge la 70 de mii de dolari pe 100 de grame.

Dubai este cel mai mare oraș din Emiratele Arabe Unite. Nu este un secret că este unul dintre cele mai bogate orașe. Nu este întâmplător faptul că există mai mult de o sută de stații de transport urban dotate cu aer condiționat pentru o așteptare confortabilă pentru transport.

Apropo, cea mai înaltă clădire din lume se află, de asemenea, în Dubai. Înălțimea sa este de 828 de metri.

Acest lucru incredibil va părea neplăcut pentru iubitorii de muzică, care includ autorul acestui articol. Faptul este că o oră de ascultare a muzicii cu căști mărește numărul de bacterii din ureche de 700 de ori. Da, domnule, aș vrea să nu știu, pentru că încă nu pot refuza căștile!

Natura nu încetează să ne uimească cu "trucurile" ei. De exemplu, la creveți, inima este în cap. Poor bun!

În 1898-1910 medicamentul pentru tuse a fost făcut din ... heroină.

După cum știți, șobolanii sunt printre cei mai inteligenți din lumea animală. Ele sunt și singurele reprezentanți ai lumii animale, capabili să râdă. Acesta este un fapt incredibil.

În rândul tinerilor, hrisca este rareori respectată. Cu toate acestea, aceasta diferă de multe cereale cu proprietăți unice și cu prezența unei cantități uriașe de substanțe utile. Este potrivit să scrieți un articol separat despre el, dar pentru moment doar spuneți că este hrișcă care poate curăța stomacul gumei. Țineți minte!

Se pare incredibil, dar bambusul poate crește până la o înălțime de 3 metri în doar 24 de ore.

Islanda este diferită prin faptul că are plaje negre. Și toate din cauza pietrișului negru și a bolovanilor negri. Sunt doar câteva dintre aceste plaje pe planetă.

Cel mai înalt copac din lume este considerat un specimen vesnic. Acest copac unic crește în SUA și are propriul nume - Hyperion. Înălțimea acestui gigant este de 115.61 metri, iar vârsta lui este de 700-800 de ani. Locația exactă nu este dezvăluită, astfel încât fluxul de turiști nu încalcă ecosistemele formate acolo.

Pablo Escobar

Acest fapt este atât de incredibil încât ați putea crede că nu este adevărat. Cu toate acestea, înainte de a vă de fapt absolut fiabil. Faptul este că columbianul Pablo Escobar a fost unul dintre cei mai cunoscuți baroni ai drogurilor din secolul al XX-lea. Fiica lui a spus că o dată, când se ascundeau de poliție, trebuiau să doarmă în larg. Când ea a înghețat, tatăl ei a făcut un foc.

Dar nu a existat nicio pensetă nicăieri, așa că a ars peste 2 milioane de dolari peste noapte. În ciuda cruzimii extreme și a multor crime sângeroase care se află pe conștiința sa, el a fost foarte îndrăgit de familia sa.

El deține citatul: "În această viață găsesc un înlocuitor pentru orice lucru, dar nu voi găsi niciodată un înlocuitor pentru soția și copiii mei". La ora 1989, averea sa a fost estimată la 3 miliarde de dolari.

Vizionați videoclipul: Top 8 Cele Mai Incredibile Momente Filmate (Decembrie 2019).

Loading...