Spune-mi cum îți place să stai și o să-ți spun cine ești

Mulți oameni iubesc testele. Cu ajutorul lor, puteți învăța lucruri noi și neașteptate despre voi și despre lumea voastră interioară. Vă oferim un test minunat.

Trebuie să alegeți poziția cea mai confortabilă și mai familiară pentru a vă prezenta și vă vom spune ce înseamnă din punct de vedere al psihologiei. Imediat trebuie să remarcăm că stăm întotdeauna diferit. Cu toate acestea, unele poziții, cu toate acestea, sunt mai familiare și confortabile pentru noi.

Relaxați-vă și încercați să vă amintiți în ce poziție stați în timp ce vă aflați într-o societate.

Înapoi înapoi

Sunteți o persoană puternică și încrezătoare, care nu se îndoiește niciodată de corectitudinea acțiunilor și deciziilor sale. Îți place să fii în cunoștință de tot și să controlezi totul.

În același timp, sunteți extrem de fiabil în comunicarea cu familia și colegii, încercând întotdeauna să veniți la salvare și să oferiți asistență într-o perioadă dificilă.

Înclinat înapoi

Sunteți o persoană sensibilă și simpatică care încearcă să nu rămână indiferentă la experiențele altora.

De regulă, ești precaut în deciziile și acțiunile și ești predispus la analiză: înainte de a începe o chestiune importantă, poți urmări situația mult timp comparând argumentele pro și contra.

Înclinând înainte

O astfel de poziție este caracteristică naturilor care sunt interesate și sunt interesate de o mare varietate de lucruri. Ești moderat curios, deschis la noi cunoștințe.

Puteți să câștigați o persoană, să faceți complimente cu pricepere și să puteți lăuda interlocutorul dacă simțiți că acest lucru este potrivit.

Țineți picioarele împreună

La prima vedere poate părea că sunteți o persoană cu o inimă rece, dar pe o comunicare mai strânsă, sunt dezvăluite complet diferite aspecte ale personalității voastre: bunătate, prietenie și sinceritate.

În același timp, în probleme serioase, sunteți foarte simplu. Preferați să respectați cu strictețe planul, punctual și pedant în totul.

Cu glezne încrucișate

Sunteți o persoană orientată spre obiectiv care prezintă adesea calități pronunțate de conducere. Întotdeauna încerci să fii în cunoștință de toate treburile, îți place să controlezi procesul, uneori și oamenii din jurul tău, ca să poți fi numit o persoană puternică.

În comunicare, sunteți deschis la tot ce este nou, și într-o relație destul de gelos.

Aruncându-și picioarele

Ești distins prin modestie și chiar și unele timidități, de multe ori jenate în prezența străinilor.

Cu greu poți fi numit o persoană care are încredere în el însuși, încerci să-ți ascunzi sentimentele și sentimentele de la ceilalți, de aceea ești deseori considerată o persoană închisă și închisă.

Cu brațele încrucișate

Sunteți o persoană serioasă cu un caracter puternic. Gândurile tale sunt diferite în profunzime, astfel încât să poți vedea mai des o expresie grijuliu și concentrată pe față, mai degrabă decât un zâmbet radiant.

În ciuda faptului că în interior sunteți destul de încrezători, nu vă grăbiți să vă deschideți altora.

Cu brațele între picioare

Sunteți foarte blând, atingeți și bine-natură natura. Nu ignora problemele altor persoane, nu reacționează imediat și nu încearcă să ofere toată asistența posibilă.

În acest caz, sunteți destul de timid, adesea îndoiți de cuvintele rostite și deciziile luate.

Cu mâinile pe genunchi

Sunteți un lider clar, o persoană curajoasă și încrezătoare, demonstrând în mod clar acest lucru altora. De regulă, această poziție este specifică persoanelor care sunt concentrate și atente, mai degrabă decât împrăștiate.

Nu vă este frică să vă asumați responsabilitatea nu numai pentru propriile dvs., ci și pentru deciziile altor persoane, să nu vă fie frică de probleme și să găsiți rapid modalități de a le rezolva.

Cu brațele îndoite în încuietoare

Sunteți o persoană extrem de emoțională, impulsivă, deschisă și binevoitoare. Sunteți foarte vesel, încercați întotdeauna să fiți optimist și să infectați alți oameni cu el.

Comunicând cu voi, oamenii sunt inspirați și primiți o sarcină de energie pozitivă, de aceea, practic, nu vă veți simți niciodată singuri.

Loading...