Biografie Suraykina

Maxim Suraykin, sau când prietenii lui se întorc la el - "tovarășul Maxim", este liderul partidului "Comuniștii Rusiei". Această forță politică în unele districte în alegerile municipale a ocolit ratingul Partidului Comunist. Liderul "comuniștilor din Rusia" a devenit unul dintre candidații la președinția Federației Ruse la alegerile din 2018.

Faptele din biografia lui Suraykina ar trebui să fie interesante pentru oricine interesat de politică.

Părinții Suraykina

Maxim Alexandrovich Suraykin sa născut la 8 august 1978 la Moscova. A crescut în cea mai obișnuită familie, fiind crescut într-un spirit comunist. Tatăl său a lucrat ca inginer în producția militară, iar mama sa a fost mai întâi un profesor de școală, iar apoi un profesor la universitate.

Bunicul a fost veteran al Marelui Război Patriotic și toată viața sa a fost un simplu lucrător în producție.

Nu vă puteți imagina o imagine mai perfectă pentru biografia unui comunist!

Copilăria, tineretul și educația

Ca tânăr, Suraykin a fost martorul prăbușirii Uniunii Sovietice, ceea ce a fost o adevărată tragedie pentru el. Din acel moment, el a decis să-și susțină cu fermitate condamnările, iar la vârsta de 18 ani sa alăturat Partidului Comunist din Federația Rusă.

În 2000, Suraykin a obținut o diplomă, absolvind Universitatea de Stat de Comunicare din Moscova (acum MIIT). Apoi a intrat cu succes în școala absolventă a Universității de Stat din Moscova. MV Lomonosov și și-a apărat teza despre istorie.

De mult timp, Maxim Aleksandrovici a condus întreprinderea pentru repararea echipamentelor informatice și, în același timp, a fost implicat în predare.

Naționalitate Maxim Suraykina

Pe Internet, puteți întâlni adesea întrebarea: cine este Maxim Suraykin pe naționalitate? Prin urmare, răspunsul la această întrebare este simplu și evident. Naționalitatea Suraykina - rusă. Este un moscovit nativ și acesta este un fapt bine cunoscut al biografiei sale.

Carieră politică

Din 1996 până în 2004, Maxim Suraykin a fost membru al Partidului Comunist al Federației Ruse. Datorită perseverenței sale, el a reușit să ajungă la secretarul comisiei raionale și să ia funcția de funcționar al secției de tineret a Partidului Comunist.

Maxim Suraykin

În 2004, politicianul decide să părăsească partidul, ceea ce devine cel mai important pas în biografia lui. De atunci, relația dintre Zyuganov și Suraykin a devenit foarte tensionată.

În 2011, Maksim Aleksandrovici și-a creat propriul partid sub denumirea alternativă "Comuniștii din Rusia" și a devenit primul său secretar.

În 2013, declarații destul de scandaloase și îndrăznețe despre ajutorul acordat Coreei de Nord iasă din gura politicianului. Potrivit lui Suraykin, Rusia este obligată să ajute "tovarășii" în lupta împotriva imperialiștilor. El chiar cere ca submarinele cu un arsenal nuclear să fie trimise la peninsulă.

Ulterior, Maxim Suraikin participă la mai multe alegeri guvernamentale în diferite regiuni. Cu toate acestea, în toate cazurile primesc prea puțin sprijin din partea constituenților lor.

În 2015, "tovarășul Maxim" la numit pe Andrei Makarevici o marionetă a "fasciștilor din Kiev", declanșând astfel un val de critici din partea fanilor artistului.

În 2018, un alt eveniment semnificativ apare în biografia lui Surayikin: el intră în cursa electorală de la partidul CPRK.

Viața personală

Momentan, Maxim Suraykin nu este căsătorit oficial și nu are copii. Acest punct alb în biografia sa joacă adesea în mâinile adversarilor săi lipsiți de scrupule.

Uneori, în presă există fotografii ale politicianului în mediul unei anumite companii de femei, însă Suraykin însuși nu dă niciun comentariu cu privire la această problemă.

Starea și venitul

Politicianul este o persoană foarte bogată și nu-l ascunde. El deține conturi pentru 52,3 milioane de ruble, valori mobiliare pentru 6,2 milioane și deține și 12 companii.

Suraykin candidat la președinție

În 2018, cel mai important eveniment de atunci a fost în biografia lui Suraikin: el a devenit un candidat la președinție.

Există opt candidați: Vladimir Putin, Pavel Grudinin, Vladimir Jirinovski, Ksenia Sobchak, Grigori Yavlinski, Boris Titov, Serghei Baburin și Maxim Suraykin.

Maxim Aleksandrovici apare adesea pe diferite emisiuni de conversație și se întâlnește personal cu alegătorii săi.

De asemenea, participă la dezbaterile electorale personal, și nu prin proxy-uri.

Despre programul electoral al lui Maxim Surayikin se găsește pe site-ul său oficial. Aici subliniem doar faptul că are un nume figurativ: "Atacurile lui Ten Stalin asupra capitalismului".

Pentru a-și îmbunătăți ratingul, Suraykin face periodic diverse declarații puternice. De exemplu, el consideră programul spațial drept unul dintre domeniile cele mai prioritare pentru dezvoltarea Rusiei.

Nu cu mult timp în urmă, Maksim Suraykin a cerut arestarea lui Mihail Gorbaciov, precum și îndepărtarea lui Dmitri Medvedev din funcție. Dintre politicienii moderni, el răspunde pozitiv lui Serghei Lavrov și Serghei Shoigu.

Vizionați videoclipul: Biografie Ion Antonescu partea 1 (Decembrie 2019).

Loading...