Cele mai curioase tragedii din istorie

Adesea admirăm realizările și acțiunile unor oameni celebri și remarcabili, care servesc ca exemple bune în diferite domenii ale vieții.

Dar, uneori, nici măcar nu știm cât de trist sunt soarta lor. Vă aducem la cunoștință tragediile cele mai curioase din istorie.

Trebuie remarcat că toate următoarele povestiri de viață pot fi numite în siguranță în ironia soartei. La urma urmei, faptul că eroii din acest articol au văzut sensul vieții lor, de fapt, a fost cauza soartei lor tragice.

Autorul cărții "Cum să salvezi căsătoria" ia împușcat pe soția lui

Americanul Derek Medina este autorul cărții "Cum să salvezi o căsătorie". În el vorbește despre sensul vieții, despre dragostea pentru cei dragi, despre devoțiune, precum și despre multe alte principii morale.

Derek Medina

Când Derek avea 31 de ani, poliția americană la arestat pentru uciderea soției sale. Scriitorul nefericit a postat fotografiile victimei sale torturate către abonați pe Internet.

Soția lui a fost Jennifer Alfonso, de 26 de ani. În imaginea postată pe Facebook, fata se afla pe poala ei într-o piscină din sângele ei.

Este demn de remarcat faptul că ucigașul nu a încercat să se ascundă, ci, dimpotrivă, a venit voluntar la poliție. În scrisoarea sa de adio, el a scris că pentru crima pe care a comis-o el se preda voluntar autorităților. El a adăugat, de asemenea, că îi iubește pe toți și îi solicită să vadă știrile despre el în știri.

Derek Medina a explicat uciderea soției sale prin faptul că ea a fost prima care a lovit la el și el, fără a suferi o insultă similară, la împușcat.

În cele din urmă, rămâne doar să recomandăm citirea a 7 cărți despre psihologia relației dintre bărbat și femeie.

Psihologul celebru Dale Carnegie moare singur

Unul dintre cei mai renumiți psihologi ai timpului nostru, Dale Carnegie, a suferit de depresie la sfârșitul vieții sale și, potrivit uneia dintre variante, sa sinucis.

Dale Carnegie

Cărțile lui sunt citite în întreaga lume și el este considerat drept un om care a înțeles secretele comunicării și complicațiile naturii umane.

Orice carte a lui Carnegie, imediat după eliberare, a devenit un bestseller și, pe baza operelor sale, se construiesc încă diverse cursuri de instruire privind dezvoltarea personală și îmbunătățirea relațiilor dintre oameni.

La prima vedere, se pare că o astfel de persoană are o înțelegere perfectă a psihologiei și poate oferi sfaturile cele mai exacte cu privire la o anumită ocazie.

Cu toate acestea, după cum a demonstrat practica, Dale Carnegie însuși nu a putut să răspundă la aceste întrebări.

Benjamin Spock, un profesor și educator remarcabil, copiii săi s-au predat într-o casă de îngrijire medicală

Renumitul pediatru și profesor Benjamin Spock a devenit faimos pentru că a putut să se uite la creșterea unui copil dintr-un alt punct de vedere.

Benjamin Spock

În scrierile sale, el a subliniat că părinții trebuie să respecte identitatea copilului, începând de la o vârstă fragedă.

Ideile sale despre creșterea copiilor au influențat mai multe generații de părinți, făcându-le mai flexibili și mai îndrăzneți față de copiii lor, în timp ce opinia general acceptată era că ridicarea unui copil ar trebui să se axeze pe dezvoltarea disciplinei.

Potrivit unor sondaje, popularitatea lui Spock a depășit ratingul șefului statului.

În timpul vieții sale, medicul a oferit multe sfaturi utile familiilor din întreaga lume. Cu toate acestea, ei înșiși nu l-au ajutat. Copiii săi au refuzat să aibă grijă de el la bătrânețe, după ce i-au predat tatălui la o casă de îngrijire medicală.

În 1998, soția lui, Mary, a făcut apel la oameni să ajute la plata pentru tratamentul lui Spock. Mulți oameni au răspuns la acest apel, însă proprii săi copii au preferat să stea departe.

Proprietarul SEGWAY sa prăbușit pe segway

Jimi Heselden

Jimi Heselden a fost proprietarul de succes al unei companii care a făcut segways.

27 septembrie 2010, când milionarul de 62 de ani a decis din nou să exploreze teritoriul conacului său, a avut loc un accident.

Imposibil de înfruntat cu managementul Segway, Jimi Heselden a căzut de pe o stâncă de 24 de metri înălțime în râul Warf și sa prăbușit până la moarte.

Interesant, el a fost pe lista celor mai bogate 400 de persoane din Marea Britanie, potrivit The Sunday Times.

Profesorul Maria Montessori și-a dat fiul părinților adoptivi

Maria Montessori

Maria Montessori este cunoscută ca un om de știință, un doctor și un filosof excelent, ale căror puncte de vedere au fost deosebite de o umanitate specială.

În 1898 avea un fiu.

Din nefericire, relațiile personale cu iubitul ei nu s-au descurcat și Maria a decis să renunțe la propriul copil pentru a-și crește o familie ciudată.

Ani mai târziu, ea a susținut că scopul ei în viață era de a servi copiilor altora.

Aceasta este cu adevărat o răsucire a soarta!

Steve Irwin, o gazdă extremă de televiziune, a fost ucis de o muscatura stingray

Faimosul artiste australian, Steve Irwin, a fost ucis tragic de un stingray electric la vârsta de 44 de ani.

Steve irwin

La 4 septembrie 2006, la ora 11 dimineața, în timpul următoarelor împușcături subacvatice, unul dintre pești a atacat plumbul în timp ce era peste el.

Skat și-a ridicat coada cu o lovitură otrăvitoare la capăt și le-a lovit în pieptul lui Steve. Stingul a căzut exact în inima naturalistului.

Operatorul, care a înotat după Steve Irwin, a filmat moartea pe bandă video. Mai târziu a fost transferată soției lui Steve, care a decis să o distrugă.

În mod ironic, Steve Irwin a fost în multe privințe popular, tocmai din cauza cascadelor periculoase, cu animale de șarpe și șerpi, și a murit în timpul filmării filmului "Ființe moarte periculoase ale oceanului".

Nimeni nu ar fi crezut că viața lui se va sfârși într-un mod atât de tragic.

Autorul cărților despre fericire sa sinucis

Choi Yun Hee

Un prezentator de televiziune din Coreea de Sud (citiți fapte interesante despre Coreea de Nord aici), autorul unor cărți populare despre fericire, sa sinucis.

La vârsta de 63 de ani, Choi Yun Hee sa spânzurat într-o cameră de hotel împreună cu soțul ei.

Într-o notă de sinucidere, ea și-a explicat pasul prin deteriorarea sănătății asociate cu afecțiunile pulmonare și cardiace.

Un fapt interesant este că în scrierile sale scriitorul a predicat fericirea, armonie cu natura și a cerut întotdeauna să se bucure de viață.

În total, ea a scris aproximativ 20 de cărți despre fericire, deși ea însăși nu a putut să devină fericită.

Vizionați videoclipul: TOP 10 CELE MAI MARI TRAGEDII DIN ROMÂNIA (Ianuarie 2020).

Loading...