Scuză reală

Va veni un moment în viața fiecărui adolescent când el este încă copil, dar el se gândește deja destul de mult. Povestea vieții pe care vrem să o spunem, a devenit cunoscută pe internet.

Nu este posibil să verificăm autenticitatea, dar se pare că nu este doar foarte amuzant, ci și instructiv.

***

Fata de 15 ani nu era acasă. Intrând în camera ei, mama a fost surprinsă să observe pe masă o scrisoare pe care fiica o părăsise mai ales pentru ea.

Suspectând că ceva nu era în regulă, cu mâinile tremurând, femeia a scos o foaie de hârtie pliată dintr-un plic și a citit următoarele:

Dragă mami!

Iartă-mă, te rog, dar m-am hotărât să mă duc în viață cu noul meu iubit. Îl iubesc foarte mult și, deși are un întreg corp în tatuaje și piercinguri, este o persoană minunată. Și ce motocicletă are!

Dar acest lucru nu este cel mai important lucru. Faptul este că sunt însărcinată pentru a doua lună! Sper că, în calitate de femeie, mă veți înțelege, mai ales că Ahmed a spus că vom fi foarte fericiți în căminul lui.

Pentru a fi sincer, mama, Ahmed vrea să aibă mulți copii și mi se pare că și eu visez despre asta, pentru că am învățat multe de la el.

Apropo, am decis să creștem marijuana pentru noi și pentru prietenii noștri și, în schimb, ne vor trata cu cocaină și extaz. Dar nu vă faceți griji, Ahmed a spus că acest lucru nu este la fel de înfricoșător cum credeați!

Și ultimul lucru pe care vreau să-l spun: roagă-te cu noi că Ahmed se va recupera de la SIDA. El este un om bun și merită.

Mami, te rog să nu-ți faci griji pentru mine!

Am deja 15 ani și mă pot îngriji de mine. Într-o zi voi veni să te vizitez pentru a-ți putea vedea nepoții.

Fiica ta iubitoare

P.S. Mamă! Am scris o minciună! De fapt, vizitez vecinii.

Vreau doar să vă spun că se pot întâmpla lucruri mult mai neplăcute în viață decât evaluările din jurnalul meu, care se află în sertarul de sus al biroului meu.

***

Vizionați videoclipul: 5GANG - SCUZE Official Video (Ianuarie 2020).

Loading...