Linda Tabagari

Linda Tabagari este o faimoasă actriță rusă. A început să acționeze în filme ca adolescent. Cea mai mare popularitate a adus-o participarea la seria de televiziune pentru tineri "Kadetstvo" și "Ranetki".

În acest articol vă vom prezenta caracteristicile biografiei Linda Tabagari și succesul ei extraordinar.

Copilăria și adolescența

Linda Tabagari sa născut la 24 august 1993 la Moscova. În copilăria timpurie, ea a participat la o grădiniță în care copiii muzicali supradotați au studiat. Drept urmare, fata a participat la toate concertele și alte evenimente.

Linda a fost întotdeauna un copil deschis și curajos, cu date artistice excelente. La vârsta de 5 ani, ea a devenit un model pentru faimosul dramă Vyacheslav Zaitsev.

Tabagari sa simțit grozav pe podium, arătând diferite publicații de designer. Un fapt interesant este că a participat la filmarea publicității la televizor, a cosmeticului publicitar "Little Fairy".

Filme

În 1998, Linda Tabagari a fost invitată la filmarea muzicii "Annie" în care a interpretat-o ​​pe fata Elvira. Făcând minunat rolul, a câștigat premiul pentru public la Festivalul de debut de la Moscova.

In curand a primit premiul prestigios "Tefi" pentru rolul celor mai buni copii.

La vârsta de 9 ani, Linda a jucat în faimoasa serie de televiziune Kamenskaya, jucând fiica lui Korotkov. După aceea, a fost invitată să joace în filmul "Personal Number".

Este interesant faptul că, în ciuda multor ore de filmare, micuța actriță nu a fost niciodată capricioasă. Chiar și atunci, Tabagari a fost remarcabil pentru performanța și disponibilitatea de a îndeplini toate cerințele directorului.

Este curios că în același an a apărut și în alte 3 filme, inclusiv în celebrul melodrama rusă "Two Fates". În acest timp, ea a reușit să își perfecționeze abilitățile de actorie și să obțină o experiență neprețuită.

În curând, Linda a fost aprobată pentru rolul lui Rita Pogodina în seria "Kadetstvo", care în viitor va primi o popularitate incredibilă. În această imagine, Tabagari va fi amintit de telespectatori.

Apoi, Linda Tabagari a jucat în filmul "The Grandson of Gagarin" și seria TV "Limita dorinței".

Din cauza programelor de lucru prea ocupate, a absolvit colegiul Gnessins ca student extern.

Un fapt interesant este că actrița tânără fluentă în limba engleză.

În 2008, Linda a fost invitată la filmarea în seria de tineret de rang înalt "Ranetki", în care a jucat rolul lui Rita Luzhina. În curând avea o armată mare de fani.

În același an, Tabagari a aprobat rolurile principale ale melodramei "The Medicine Man" și povestea detectivului "Ora Volkov".

În 2010, ea sa reîncarnat într-o imagine complet nouă pentru ea însăși, jucând în thrillerul mistic "Limita dorințelor".

Astăzi, Linda Tabagari este încă invitată să apară în diferite emisiuni de televiziune pentru tineret, în care ea joacă adesea cu eleve sau fete.

În 2014, actrița a jucat rolul lui Tanya în tragicomedia "Cernobîl. Zona de excludere". În această imagine, personajele devin ostateci ale evenimentelor mistic și supranatural.

Ca rezultat, Cernobîl a fost bine primit de telespectatori și critici. A intrat chiar și în programul Fresh TV și de ceva timp a fost considerat unul dintre cele mai interesante emisiuni TV din lume.

Viața personală

Linda Tabagari nu-i place să vorbească despre viața ei personală. În timpul filmărilor în diferite proiecte, fetița era adesea "căsătorită" cu anumiți actori care erau partenerii ei pe scenă.

Cu toate acestea, dacă Tabagari are un prieten este încă necunoscut nimănui.

În timpul liber, îi iubește pe cai de echitatie, pe care ea le consideră a fi unul dintre cele mai frumoase și frumoase animale din lume.

Linda Tabagari astăzi

În 2017, Tabagari a jucat în cel de-al doilea sezon al comediei senzaționale "Cernobîl: Zona Excluziunii". În această imagine, personajele au capacitatea de a se deplasa în timp.

Eroii doresc să facă tot posibilul pentru a reveni la timp și pentru a preveni un accident la centrala nucleară de la Cernobîl.

Periodic, Linda își pune noile fotografii în rețeaua socială, astfel încât fanii ei să poată vedea cum trăiește actrița lor preferată și ce face ea.

Vizionați videoclipul: George Tabagari (Decembrie 2019).

Loading...