Natalya Naumenko

Natalia Naumenko - fostul soț al lui Mike Naumenko, liderul grupului "Zoo". El este un martor direct și un participant indirect la dezvoltarea rock-roll-ului sovietic.

Muzicieni adesea s-au adunat la casa lui Naumenko, care ulterior a devenit legendele rock-ului rusesc: Viktor Tsoi, Boris Grebenshchikov, Alexander Bashlachev și alți reprezentanți ai muzicii subterane.

În fața ta biografie scurtă a lui Natalia Naumenko.

Copilăria și adolescența

Natalya Vasilievna Rossovskaya (Naumenko) sa născut la 21 ianuarie 1960 în Leningrad. În plus, aproape nimic nu se știe despre copilăria și tineretul fetei.

Ea preferă să vorbească mai puțin despre biografia ei și să vorbească mai mult despre viața primului ei soț, Mike Naumenko.

carieră

Când Natalia și-a întâlnit întâia soție, ea a găsit multe lucruri în comun cu el. Ca urmare, tinerii au decis să se căsătorească.

În această perioadă de biografie, a obținut un loc de muncă ca operator de săli de cazane în Teploenergo, deoarece lucrătorii acestei organizații aveau locuință.

În plus față de îndeplinirea îndatoririlor sale directe, Natalia Naumenko a acordat o mare atenție auto-educației. Fata a citit cărți și a învățat engleza.

Viața personală

Odată, când Natalia a împlinit 19 ani, ea și vărul ei au ajuns într-unul dintre apartamentele comunale de pe insula Vasilyevsky. În apartament erau mulți tineri, inclusiv Mike Naumenko.

Câteva săptămâni mai târziu s-au întâlnit din nou la nunta prietenilor lor.

Tinerii s-au cunoscut mai aproape, după care Mike la invitat pe Natalia la repetiția de la Teatrul de Papusi Bolshoi, unde a lucrat ca inginer de sunet și paznic.

Prietenia lor a crescut rapid într-o poveste de dragoste care sa încheiat în timpul sarcinii unei fete. Mike nu a ezitat să facă o ofertă Nataliei, căreia ia dat consimțământul. Ei au jucat o nuntă modestă, la care au participat numai oameni apropiați.

Când un băiat sa născut în familia lui Naumenko vara, cuplul a decis să-l numească Evgheni. Interesant, tatăl său inițial dorea să-i dea numele Mark, în onoarea conducătorului formației rock britanice "T. Rex" - Mark Bolan.

În apartamentul comunal în care locuiau, au fost în mod constant mulți oaspeți.

În special, Viktor Tsoi le vizita în mod regulat, care a ajutat în mod repetat mama tânără să învârtă copilul și să facă diverse treburi.

Se crede că între Natalia Naumenko și Tsoi era un roman. În 2007, fata ia spus lui Alexander Zhitinsky despre asta, care a scris o carte despre Tsoi.

Natalia Naumenko i-a arătat înscrierile jurnalelor, care arată clar adevărul cuvintelor ei.

Viktor Tsoi și Mike Naumenko

Este demn de remarcat faptul că inițial ea nu dorea ca aceste informații să devină publice. Cu toate acestea, Alexandru încă o convinge să menționeze relația lor în cartea sa.

În 2018, Natalya a recunoscut jurnaliștilor că regretă acțiunea ei, din cauza căreia acum trebuie să audă o mulțime de critici.

Potrivit ei, între ea și Victor, deși aveau o relație specială, nu au depășit limitele decentei.

Interesant, odată Natalya Naumenko i-a rugat soțului să-și dea permisiunea să-l sărute pe Tsoi, la care și-a dat consimțământul. Cu toate acestea, ea numește acest sărut nu mai mult decât prietenos.

Mike și Natalia Naumenko

În căsătorie, Mike și Natalia Naumenko au trăit 10 ani, după care au decis să divorțeze în 1991. Separarea lor a avut loc în mod pașnic, fără scandaluri și insulte reciproce.

Natalia Naumenko împreună cu soțul ei

Un fapt interesant este că în mai puțin de 2 săptămâni după aceea, Mike Naumenko a murit de hemoragie cerebrală.

În prezent, Natalya Vasilievna este căsătorită, are trei copii și doi nepoți.

Natalia Naumenko împreună cu fiul ei

Natalia Naumenko azi

În timpul liber, Natalya Naumenko iubește păpușii tricotate, precum și creșterea nepoților.

În 2018, a avut loc premiera filmului "Vară", în care a fost prezentată viața lui Viktor Tsoi, a lui Mike și a Nataliei Naumenko. Chiar înainte de lansarea ecranelor din jurul scandalului de imagine a izbucnit.

Când Boris Grebenshchikov a citit scenariul, la criticat sever, spunând că în el nu era un singur cuvânt adevărat.

Alexey Rybin, membru al primului grup Kino, aderă la aceeași poziție. Cu toate acestea, au fost multi care au placut acest film.

Vizionați videoclipul: Natalya Naumenko - Collectivization of Soviet Agriculture and the 1932-1933 Famine (Decembrie 2019).

Loading...