Misterioase dispariții ale oamenilor

În istorie există multe cazuri de dispariții misterioase de oameni. Și deși circumstanțele acestor fenomene ciudate pot fi destul de naturale, lucrurile rămân.

În acest articol vom examina cele mai interesante și misterioase dispariții ale oamenilor despre care a devenit cunoscută întreaga lume. Iubitorii de mistere și secrete vor fi interesante.

Dispariția lui D. B. Cooper

Distrugatorul de aeronave D. B. Cooper, renumit in toata lumea, a devenit popular dupa ce a facut un jaf interesant. După ce a primit suma necesară de 200.000 de dolari, omul a sărit cu un parașut de la Boeing 727.

Este de remarcat faptul că saltul a fost făcut la o altitudine de 4 km pe teritoriul Oregonului. Acest incident a avut loc în 1974. Și, deși mii de oameni l-au căutat, hoțul nu a fost găsit niciodată.

Dispariția lui Diderici

În 1815, un bărbat numit Dideritsi a venit la bancă pentru a retrage banii șefului său târziu.

Și-a îmbrăcat hainele și cum să se descurce. Cu toate acestea, planul său simplu era un fiasco. Instanța ia condamnat pe infractor la 10 ani de închisoare.

Potrivit protocoalelor închisorii, când Dideritsi a ieșit la plimbare cu alți prizonieri, a început să se întâmple ceva inexplicabil. A început încet să devină invizibil. În cele din urmă, prizonierul sa evaporat pur și simplu în aer subțire. Nu mai rămâne nimic din el, cu excepția cătușilor.

Un fapt interesant este că acest eveniment a avut loc în fața gărzilor și prizonierilor. În timpul procesului, toți martorii au declarat că Diderici a devenit treptat transparent până când a dispărut complet.

Indiferent de modul în care anchetatorii au încercat să rezolve acest caz, nu au putut să-i dezvăluie. Autoritățile penitenciare au întrerupt ancheta și au considerat incidentul "voința lui Dumnezeu".

Dispariția dispărută a eschimilor

În noiembrie 1930, vânătorul Joe Labelle se afla aproape de așezarea eschimilor, care locuiau pe țărmurile lacului. Obosit de călătoria lungă, sa hotărât să găsească un loc unde să doarmă.

O așezare o dată înfloritoare, pe care adesea a trecut-o vânătorul, sa dovedit a fi complet goală. Părea că toți locuitorii care se grăbeau să-și abandoneze locuințele și au plecat într-o direcție necunoscută.

Într-o casă, erau pregătite mâncăruri pe aragaz, iar în cealaltă, pe podea erau niște lucruri despicate, din care un ac ieșit. Oamenii tocmai au dispărut undeva în cel mai misterios mod.

James tetfort

Acest american a dispărut fără urmă în decembrie 1949, în timp ce călătorea cu autobuzul. El și alți 14 oameni au mers la Bennington, unde se afla casa lui. Ultima dată când James era văzut dormind pe scaun.

Când autobuzul a ajuns la locul desemnat, se pare că se dizolvă în aer. Bagajele lui rămăseseră în autobuz. Este încă necunoscut cum a dispărut Thetfortul.

Locotenent Felix Monkla

Pe 23 noiembrie 1953, radarele au descoperit un obiect zburator necunoscut deasupra lacului Michigan. În acest sens, un luptător F-89C a fost ridicat pentru a intercepta un obiect suspect în aer. Controlorii au asigurat că atunci când luptătorul sa apropiat de OZN, ambii au dispărut undeva.

În acest sens, operațiunea de căutare a început, ceea ce nu a dat rezultate. Fragmente ale aeronavei nu au fost găsite niciodată nicăieri, ca urmare a căruia mulți oameni din întreaga lume au aflat despre dispariția luptătorului.

Misterios dispariția zborului MH370

Dispariția zborului MH370 rămâne cel mai mare secret al secolului XXI. Avionul a decolat din capitala Malaeziei și trebuia să aterizeze în China pe 8 martie 2014.

Până în prezent, există numeroase versiuni care explică dispariția avionului, dar toate acestea nu sunt susținute de fapte și nu se pretează la o logică sănătoasă.

Disparitia lui Valentich

În 1978, a apărut celebra "dispariția lui Valentich". În istoria aviației australiene, acest incident este de neegalat. Când Friedrich Valentich a zburat pe cer într-un avion, el a observat un obiect ciudat.

Pilotul a raportat imediat acest lucru operatorilor, după care avionul său a dispărut instantaneu de pe ecrane radar. În aceeași zi, a fost lansată o operațiune de căutare și salvare, care nu a dat rezultate.

Tara grinstead

Tara era un simplu profesor american care predă la școală. La 22 octombrie 2005, a dispărut misterios undeva. După 4 ani, a apărut un videoclip pe Internet, în care a apărut un criminal în serie. El a fost însoțit de inscripția "Prinde-mă, ucigașul".

În videoclip, omul a vorbit despre cum a ucis 16 fete, printre care și Grinstead. Cu toate acestea, mai târziu sa dovedit că videoclipul a fost fabricat de la început până la sfârșit.

Ca urmare, anchetatorii nu au putut da un răspuns rezonabil despre dispariția misterioasă a profesorului.

Michael Rockefeller

Un om de știință și antropolog american, care a fost fiul renumitului om de afaceri Nelson Rockefeller, a dispărut fără urmă în timpul unei expediții în Noua Guinee.

El a vrut să se întâlnească cu un trib de Asmatov, care erau canibali, să se uite la viața lor și să obțină niște lucruri neobișnuite. Localnicii au descurajat-o foarte mult pe Mihai de această idee, temându-se pentru viața sa, dar el era adamant. Omul de știință sa urcat în barcă și a înotat înainte.

Una dintre ultimele fotografii ale lui Michael luate în trib.

După un timp, corabia a fost distrusă, ca urmare a faptului că a trebuit să înoate la țărm. După aceea, nimeni nu la văzut. Tatăl tipului sa străduit să găsească fiul dispărut, dar încercările nu au reușit. Conform versiunii oficiale, Michael Rockefeller a fost mâncat de asmats.

Richie Edwards

Fanii muzicii rock au auzit în mod evident despre membrii trupei din Wales "Manic Street Preachers". Deseori a aranjat diferite spectacole pe scenă, timp în care le-a provocat răniri.

În plus, omul a suferit de depresie și alcoolism. În 1995, mașina lui a fost găsită într-un loc cunoscut sub numele de "ultimul refugiu de sinucidere". Nimeni nu la văzut.

Harold Holt

Holt a fost odată Prim-ministru al Austriei. Au început să vorbească despre politică după dispariția misterioasă din 17 decembrie 1967. Omul a dispărut în timp ce înota în plaja Cheviot din Victoria.

După o lungă căutare, trupul său nu a fost găsit niciodată. Există o opinie că l-ar fi putut ucide pentru că a fost un susținător al războiului dintre SUA și Vietnam, însă această versiune nu este susținută de niciun fapt.

Dispariția a 25 de persoane

În 1955, nava comercială Joyt a dispărut în mod misterios în Oceanul Pacific, transportând 25 de persoane. Curând nava a fost descoperită, dar aspectul ei a lăsat mult să fie dorit.

Țevile navei erau complet ruginite, iar sunetul unui radio a fost auzit la bord. Până acum, dispariția misterioasă a 25 de persoane nu are o explicație oficială.

Fetele au dispărut în Dunes Park

2 iulie 1966 3 fete au mers pe malul lacului Michigan, lăsându-și lucrurile pe plajă. După aceea, nimeni nu le-a văzut.

Incidentul a avut loc pe teritoriul Parcului Național Dunes. Poliția nu a reușit să găsească dovezi care să ajute la aflarea motivului dispariției lor.

Disparitia misterioasa a lui Martha Wright

În 1975, Jackson Wright conducea cu soția în mașina lui din New York. După un timp, ieșind din tunelul Lincoln, șoferul opri mașina pentru a șterge geamul.

A început să ștergă parbrizul, iar soția lui Martha a început să curețe geamul din spate. Când Jackson sa întors, soția sa a dispărut undeva. Omul a asigurat poliția că erau absolut singuri.

Indiferent de modul în care anchetatorii au încercat să găsească dovezi, nu au putut găsi nici o dovadă a morții violente a fetei. Pur și simplu a dispărut undeva.

Connie Converse

În anii 50 ai secolului trecut, Connie a fost o cântăreață de succes. În 1974, când femeia era deja într-o vârstă matură, a avut o criză creativă. Din acest motiv, ea a căzut într-o depresiune profundă.

Odată ce Converse a decis să scrie scrisori de adio prietenilor și rudelor ei, după care a plecat într-o direcție necunoscută. Mai mult cântăreț nu a văzut niciodată.

Springfield Trinity

Trei fete din Springfield (Missouri), Cheryl, Susie și Stacy au dispărut brusc din oraș. Primul a fost de 47 de ani, al doilea - 19, iar al treilea - 18.

În ajun, Susie și Stacy au sărbătorit primirea unui certificat școlar și apoi au decis să meargă la casa lui Cheryl, care a fost mama lui Susie. După aceea, fetele nu au văzut-o niciodată.

Taina dispariției lor rămâne neschimbată astăzi. Un fapt interesant este că ancheta asupra acestui caz este în curs de desfășurare.

Amelia Earhart

În 1937, Amelia a decis să zboare în jurul lumii într-un avion cu două gărzi. A dispărut fără nici o urmă care zbura peste Oceanul Pacific, nu departe de Howland Island. Dispariția lui Earhart cuprinde multe mistere și încă nu îi acordă restul istoricilor.

Dispariția hipiților lângă Stonehenge

În 1971, compania "hippies" a stabilit corturi în apropiere de Stonehenge, unde intenționa să petreacă noaptea și să organizeze o odihnă comună. Ultimul dintre acești oameni a văzut un fermier și un polițist.

Ambele au susținut că noaptea o ploaie torențială a început cu tunete și fulgere. Curând, unul dintre fulgere a lovit bolovani, după care toată lumea din district a aprins cu o lumină albastră.

Imediat după izbucnire, s-au auzit țipete groaznice de "hippies". Când un fermier cu un polițist sa apropiat de Stonehenge, nu au văzut nici o singură persoană. Toți oamenii au dispărut undeva.

Dispariția unui diplomat

În 1809, diplomatul britanic Benjamin Bathurst a dispărut în plină zi. Revenind din Hamburg, el și un prieten au rămas într-un hotel din orașul Perelberg. După odihnă și prânz, au decis să continue călătoria.

În timp ce bărbații se apropiau de cărucior, Benjamin se apropia de el din față, dorind să se uite la cai. În același moment a dispărut fără urmă.

Dispariția proprietarilor de faruri de pe insulele Flannan

În 1900, cei trei proprietari de faruri au dispărut brusc, lăsând tot echipamentul și îmbrăcămintea. După aceea, salvatorii s-au mutat în căutare de bărbați, dar nici unul dintre ei nu putea fi găsit vreodată. Se crede că în timpul furtunii oamenii puteau spăla un val mare.

Vizionați videoclipul: 5 Dispariții Misterioase Ale Oamenilor (Decembrie 2019).

Loading...