Vlad Topalov

Vlad Topalov - cântăreață pop rusă și ex-vocalist al grupului "Smash !!". Cele mai renumite melodii din biografia sa sunt "Pentru dragoste", "Vei veni" și "Vis".

Deci, înainte de a fi biografia lui Vlad Topalov.

Biografia lui Vlad Topalov

Vladislav Mikhailovici Topalov sa născut la 25 octombrie 1985 la Moscova. Tatăl său, Mikhail Genrikhovich, avea propria sa firmă de avocatură și întreținea relații bune cu multe vedete pop.

Un fapt interesant este că, înainte de căsnicia sa, Topalov Sr. a fost membru al trupei rock "Dimensiunea a patra". În plus, este un specialist principal al proiectului de stat "Spațiu pentru Toți".

Mama lui Vlad, Tatyana Anatolyevna, a lucrat ca istoric. Mai târziu, fetița Alina sa născut în familia Topalovs.

Copilăria și adolescența

La o vârstă fragedă, Vlad Topalov a învățat să cânte la vioară. În curând părinții au trimis ambii copii la ansamblul vocal al copiilor Fidgets.

Împreună cu această echipă, Topalov a jucat în diferite orașe ale Rusiei, precum și în străinătate. Micii vocaliști au devenit câștigătorii multor festivaluri, inclusiv Morning Post.

În această perioadă, biografia lui Vlad Topalov a fost "în aceeași barcă" cu Yulia Malinovskaya, Elena Katina și Yulia Volkova. Toate aceste fete vor deveni în viitor artiști populari.

Vlad Topalov în copilărie (rând de jos, stânga)

Atunci când Topalov avea 9 ani, el a fost trimis să studieze la un colegiu de engleză timp de 3 ani. Apoi sa întors acasă, unde și-a continuat studiile la o școală locală cu studii intensive de limbi străine. În 2000, părinții lui au decis să divorțeze.

În 2006, Vlad Topalov a absolvit Universitatea de Stat pentru Științe Umaniste din Rusia, în urma căruia a absolvit profesia de avocat.

muzică

În anul 2000, în cinstea celei de-a 10-a aniversări a formării "Fidget", a fost lansat un album cu cele mai bune cântece ale grupului. Printre artiștii interpreți au fost Vlad Topalov și Serghei Lazarev. În același timp, băieții au înregistrat mai multe piese într-un duet. Printre melodii a fost celebrul hit "Belle". Toate acestea au fost impulsul pentru aparitia grupului "Smash !!".

În 2002, duetul lui Topalov și Lazarev au ocupat locul 1 la festivalul "New Wave". După aceasta, băieții vor prezenta un videoclip pentru piesa "Ar fi trebuit să te iubească mai mult". Ulterior, apare primul lor album "Freeway", care a avut o popularitate uimitoare.

Vlad Topalov și Serghei Lazarev

2004 "Smash !!" a lansat al doilea disc "2nite", dupa care Serghei Lazarev a decis sa urmeze o cariera solo. Inițial, producătorii au vrut să găsească un înlocuitor pentru vocalul decedat, dar Vlad Topalov nu a vrut să colaboreze cu alți artiști. Astfel, duetul foarte popular a încetat să mai existe.

Cariere solo

După prăbușirea trupei, Topalov a început și o carieră solo. În 2006, a anunțat înregistrarea albumului său "Lone Star", care conținea hit-uri precum "The Dream", "Who are you"? și "Pentru dragoste".

Ulterior, Vlad a prezentat al doilea disc solo "Lasă inima să decidă". Un fapt interesant este că unele dintre piesele sale au fost înregistrate în SUA. În paralel cu aceasta, muzicianul publică discul "Eu îți voi da totul", unde sunt prezente doar compoziții în limba engleză.

În plus, Topalov a jucat periodic scene teatrale. În 2010, a participat la piesa "Result in Face", care a avut succes în diferite țări. Ulterior, actorul a jucat în filmele "Oameni inadecvate" și "Deffchonki".

În 2014, Topalov a lansat emisiunea de radio "Fără frâne", iar un an mai târziu, fanii au auzit noua piesă "Let go". În același timp, a înregistrat în mod activ clipuri, care în prezent numără aproximativ 30 de piese.

În 2017, Vlad Topalov a interpretat pentru prima dată piesa "Got Me Out", după care a filmat un videoclip pentru ea. A vorbit despre relația dificilă dintre soți.

Viața personală

Primul prieten al lui Topalov a fost fostul său coleg din Fidget, Yulia Volkova. În mod repetat, s-au despărțit și s-au întâlnit din nou În acest sens, iubitul său a avut timp să rămână gravidă de la alt bărbat. Și, deși în 2006 artiștii plănuiau să se căsătorească, nu a venit niciodată la o nuntă.

Vlad Topalov și Iulia Volkova

După aceea, Vlad a început să aibă grijă de Olga Rudenko, care era directorul lui Serghei Lazarev. Totuși, acest roman nu a dus la nimic.

În 2015, Topalov a legalizat relațiile cu fiica milionarului, Xenia Danilina. După ce au trăit împreună timp de doi ani, tânărul și-a dat seama că erau complet nepotrivite unul pentru celălalt. Drept urmare, Vlad și Olga au decis să plece. Merită menționat faptul că au rămas în relații bune.

Vlad Topalov și Regina Todorenko

În 2018, Topalov la întâlnit pe Regina Todorenko, cu care a condus programul de divertisment "Heads and Tins". Curând au început să se intereseze unul de celălalt. În același timp, Vlad și Regina au încercat să nu facă publice relația lor.

Vlad Topalov și Regina Todorenko s-au angajat

În toamna anului 2018, tinerii s-au căsătorit. Mai târziu au avut un băiat Michael. Deoarece ambii soți au conturile lor de social media, fanii au putut vedea fotografii ale unui cuplu fericit împreună cu primul lor născut.

Vlad Topalov astăzi

Astăzi, Topalov continuă să interpreteze pe scenă și să viziteze diferitele orașe. El poate fi adesea văzut la diferite petreceri seculare într-un cerc de personalități celebre.

Pe pagina sa din Instagram, despre care aproape jumătate de milion de oameni s-au abonat, Vlad Topalov încarcă în mod constant fotografii proaspete și videoclipuri. Tipul deseori interpretează melodiile lui și ale altor persoane cu o chitară.

Din moment ce Topalov este încă tânăr și plin de energie, va încânta din nou fanii cu noi melodii și proiecte.

Vizionați videoclipul: Топалов подарил Тодоренко на рождение сына песню и клип (Decembrie 2019).

Loading...