Subiecte pentru a vorbi cu o fată

Subiecte pentru a vorbi cu o fată pot fi foarte diferite, iar acest lucru ar trebui să fie un proces natural și relaxat. Dar (cum pare a fi surprinzător), cererea pentru astfel de subiecte este foarte mare, ceea ce, de fapt, ne-a determinat să scriem acest articol.

În general, principalul lucru este să înțelegeți ce lucru interesează mai mult fata. Cu toate acestea, pentru ao lua în serios, este necesar nu numai să aveți o conversație bună, ci întotdeauna să rămâneți sinceră și simplă cu ea.

Apoi ne uităm la cele mai populare subiecte pentru a vorbi cu fetele.

Cinema

Puteți începe cu întrebarea: "Și cât timp ați fost în cinema?". Mulțumită acestui fapt, veți afla nu numai când a mers ultima oară la cinema, ci și să o invitați la următoarea premieră.

În plus, fata va fi fericită să spună despre filmele ei preferate, după care conversația ta va deveni mai relaxată.

hobby-uri

Spune-ți draga despre hobby-urile tale. De exemplu, vă place să faceți patinaj sau să colectați monede. În primul caz, puteți invita o fată la patinoar. Și dacă ea spune că nu poate să facă skate, este chiar mai bine - promite să o învețe.

În cel de-al doilea caz, îi poți spune o poveste interesantă despre o monedă și o invită să vadă colecția ta cu ochii tăi. După aceasta, subiectele pentru conversație vor apărea singure.

literatură

Dacă o fată îi place să citească, atunci, în acest caz, puteți afla ce lucrări sau scriitori îi place cel mai mult. Dacă este necesar, împărtășiți impresiile despre cărți.

Cu toate acestea, amintiți-vă că, dacă elevul ales vă apreciază literatura, atunci nu ar trebui să vorbiți despre el în lumină negativă.

Muzee, locuri memorabile

Fiecare oraș are propriile sale atracții, fie că sunt monumente naturale sau arhitecturale. Gândiți-vă pe care doriți să le vizitați cu o fată.

Încercați cât mai mult posibil să explorați locurile sau obiectele de artă despre care ați putea să-i spuneți. Datorită acestui fapt, vă puteți arăta inteligența și puteți face o impresie minunată asupra alesei voastre.

Obiceiuri rele

Un subiect excelent pentru a vorbi cu o fată poate fi "drăguț" obiceiurile proaste. De exemplu, puteți spune cum întârziați întotdeauna să studieți sau să lucrați, de multe ori rupeți cercuri, spuneți cuvinte greșite etc. Principalul lucru este să faci poveștile tale distractive și pozitive.

bani

Ar fi destul de frumos să discutăm costul oricăror articole sau servicii, mai ales dacă subiectul este despre ceva interesant. După asta, puteți spune, de exemplu: "Apropo, am cumpărat 2 bilete la film la un discount, vrei să faci o companie?".

Întrebarea adresată într-o asemenea manieră nu va face pe fată jenată și probabilitatea ca ea să convină va crește semnificativ.

alimente

Subiectul hranei și tot ce este legat de ea poate fi de interes pentru mulți reprezentanți ai sexului mai slab. Și dacă îți dai seama că fetița îi place să gătească, atunci în curând va vorbi despre diverse povești "gustoase". O astfel de conversație vă va ajuta să vă apropiați și să găsiți multe alte subiecte interesante.

Călătorii și plimbări

Spune-i fetei despre locurile în care ai reușit să mergi în viață. După aceea, întrebați ce fel de vacanță preferă iubita ta. După ce ați aflat despre acest lucru, încercați să dezvoltați acest subiect cât mai mult posibil.

Lucrați și studiați

Împarte într-o conversație cu o fată câteva situații amuzante care ți s-au întâmplat să studiezi sau să lucrezi. Apoi, întrebați despre cazuri similare care au avut loc în viața ei. Cu siguranță, fiecare doamnă va găsi o mulțime de povesti interesante din această zonă.

Automobile, transport

Aflați dacă o fată conduce o mașină sau cel puțin are o astfel de dorință. Ce tipuri de transport îi place cel mai mult? Dacă este necesar, conectați umorul. Întrebați-vă, de exemplu, că ar dori să călărească într-un tanc sau să stea la cârma unui luptător.

agrement

Ce plănuiți să faceți în weekend? Oricare ar fi răspunsul, nu ar trebui criticat. Sarcina ta este să păstrezi conversația și să împărtășești opiniile tale despre restul.

sportiv

În primul rând, este înțelept să înțelegeți ce fel de sport vă place pasiunea. Numai după aceea este necesar să se dezvolte orice subiect și, bineînțeles, să nu uitați să ascultați opinia fetei. Puteți vorbi despre sportivi celebri, meciuri recente, înregistrări și alte lucruri.

De la sport la sănătate

Dacă o fată îi place să conducă un stil de viață sănătos, puteți să-i oferiți locurile comune, ciclismul, înotul în piscină etc. Cu toate acestea, este important să vă asigurați că este într-adevăr un fan al sportului și nu doar să vă faceți o favoare.

religie

Aflați atitudinea fetei față de religie. Crede ea în Dumnezeu și că suntem toate creaturile Lui? Un astfel de subiect al conversației poate atinge o varietate de domenii.

În plus, interlocutorul tău va aprecia faptul că nu vorbești doar despre nimic, ci mai degrabă că te străduiești să reflectezi asupra problemelor mai înalte.

relații

Venind din afară, poți să-i întrebi pe fată ce ar trebui să fie tipul perfect în prezentarea ei. Astfel, veți învăța despre gusturile ei și înțelegeți, de asemenea, ce calități într-o persoană sunt cele mai importante pentru ea.

Doar nu "urcați în suflet", încercând să aflați mai multe informații despre trecutul ei. Apoi, este oportună împărtășirea opiniei dvs. cu privire la această problemă.

copii

Frații și surorile, rudele apropiate și copiii doar familiari pot fi un subiect bun pentru o conversație cu o fată. Fiecare dintre voi va aminti multe curiozitati sau fraze amuzante auzite de la copii. Și dacă doamna dvs. este mamă, această conversație poate dura mult timp.

Cadouri, Timp liber

Ce fel de cadouri îi place cel mai mult? Care este cea mai interesantă vacanță? Ce ai nevoie pentru fericire? Astfel de întrebări vă vor ajuta să cunoașteți esența unei persoane și ce este mai important pentru el. Nu vor apărea probleme cu subiectul conversației. De asemenea, nu uitați să spuneți despre preferințele dvs.

haine

Lăudați întotdeauna fată pentru aspectul ei, pentru că sunt deosebit de bucuroși să audă de la bărbați. Spuneți că este frumoasă în orice haine. Dacă este cazul - spune-mi că nu sunteți în stare să alegeți haine pentru dvs. cât mai exquisite ca ea.

Animale de companie

Este foarte dificil să întâlnești o fată care nu-i va plăcea animalele de companie. Prin urmare, acest subiect de conversație pentru o fată va fi un câștig-câștig. Împărtășiți cu doamna animalele, păsările sau creaturile de mare care vă plac și de ce. În curând veți vedea cât de ușor și relaxat va fi conversația dvs.

Vizionați videoclipul: Cum sa cuceresti o fata????? (Decembrie 2019).

Loading...