Puterea gândirii

Puterea gândirii despre care vorbește o mulțime de oameni, dar foarte puțini oameni o folosesc efectiv în viața lor. De ce se întâmplă acest lucru? Care este puterea creierului și ce este conștiința umană?

Conștiința este o stare a vieții mintale a organismului, exprimată în experiența subiectivă a evenimentelor lumii exterioare și ale corpului corpului, precum și în reflectarea acestor evenimente.

În cartea sa, Subconștientul poate totul, John Kehoe stabilește o serie de principii care vă pot schimba viața, umplând-o nu doar cu culori noi, ci cu un sens autentic și cu succes.

În acest articol vom analiza câteva puncte importante ale acestei cărți minunate și vom demonstra puterea uimitoare a gândirii. Cu siguranta nu numai iubitorii de psihologie vor fi interesati de acest post, dar si de toti cei care sunt interesati de auto-dezvoltare.

Puterea creierului

Pentru a folosi puterea creierului, nu este necesar sa cunoasteti legile fizicii sau sa intelegeti esenta realitatii - nu trebuie sa stiti dispozitivul masinii sa o conduceti.

Același lucru este valabil și pentru puterea creierului - oricine poate stăpâni elementele de bază ale acestui sistem și îl poate aplica cu succes în viața de zi cu zi.

Interacțiunea dintre conștiință și lumea materială nu mai este văzută ca ceva fantastic: conștiința este energia în forma ei subtilă și cea mai dinamică.

Ajută la înțelegerea de ce fanteziile, imaginile mentale, dorințele și temerile noastre influențează evenimentele reale și explică modul în care imaginea creată de creier se materializează.

Totul se bazează pe influență reciprocă. Oriunde mergem și ce facem, gândurile noastre creează realitatea înconjurătoare. Aceasta este puterea gândirii.

Puterea conștiinței

Trăim simultan în două lumi, două realități: realitatea interioară a gândurilor, sentimentelor și vederilor noastre și realitatea exterioară, în care există oameni, locuri, lucruri și evenimente. Nu putem separa aceste lumi interioare și exterioare, permitem lumii aparent exterioare să ne domine viața, retrogradând la interior doar rolul unei "oglinzi" care reflectă tot ceea ce se întâmplă cu noi.

Lumea noastră interioară este foarte sensibilă și, reacționând doar la influențele externe, nu avem ocazia să realizăm câtă putere avem.

Este important să înțelegem că o persoană începe să schimbe realitatea în care există, exact în acea zi, oră și minut, când încetează să mai reacționeze în mod continuu.

Poate că am fi tratat cu multă atenție procesele noastre mentale, dacă pentru fiecare gând, în funcție de natura sa, trebuia să primim sau să dăm un dolar. Având în vedere că mii de gânduri apar în creierul nostru în fiecare zi, această propunere pare foarte tentantă.

Apropo, acest lucru se întâmplă exact cu noi, doar rolul de dolari este energia, care acționează într-un sistem contabil imens. Se numește universul, și nici un singur gând nu este lăsat fără atenție de partea sa.

Fiecare persoană își creează propria viață, așa că din când în când este necesar să te uiți critic la stilul tău de viață și la principiile care te ghidează.

  • Te străduiți să prosperi financiar, dar mintea ta este înființată din cauza lipsei de bani și a anxietății și niciodată nu vei atinge această prosperitate. Poate că trebuie să găsești un loc de muncă nou, ceva interesant și promițător, unde poți realiza potențialul creativ și câștigi bani buni. Repetându-mi mereu că o astfel de lucrare pur și simplu nu există, că nu o veți găsi niciodată, nu o veți obține niciodată.
  • Poate că doriți să fiți mai sociabili, mai relaxați, mai încrezători în sine, dar în mod constant vă gândiți la cât de greu sunteți, nu știți cum să sprijiniți compania, reamintind din nou și din nou propriile probleme și neajunsuri. Ca urmare, este puțin probabil să deveniți ceea ce doriți.
  • Vreți să schimbați circumstanțele? Pentru aceasta, dezvoltați tipul de conștiință necesar. O persoană de succes are întotdeauna o minte acordată succesului.

O persoană bogată dezvoltă o conștiință adecvată în sine, iar gândurile sale sunt dedicate prosperității, succesului și bunăstării materiale. Acesta este modul său de gândire și aici se manifestă puterea sa de gândire.

"E bine pentru el", spune tu. "Când reușești, e ușor să te gândești la succes, este ușor pentru bogați să reflecteze asupra prosperității, dar am totul diferit, eu sunt un ratat, sunt sărac.

Dar acest lucru este fundamental greșit! Nu interfera cu circumstanțele vieții și cu situația. Singurul lucru care vă deranjează și nu vă permite să reușiți este gândurile voastre.

Cu puțin efort și practică, veți învăța cum să vă gestionați gândurile și să produceți tipul dorit de conștiință.

Realitatea înconjurătoare se poate schimba numai după ce ați dezvoltat un nou tip de conștiință, dar nu înainte. O nouă conștiință trebuie să meargă înainte.

Ai decis ce vrei de la viață? Sănătate? Apoi dezvoltați o conștiință de sănătate. Material de bunăstare? Cultivați conștiința față de bogăție. Fericirea? Dezvoltați conștiința fericirii.

Totul există sub forma unei posibile șanse. Tot ce trebuie să faceți este să furnizați energia necesară și atunci obiectivul dvs. va deveni realitate.

Este plăcut să fii conștient de faptul că, indiferent de circumstanțele vieții din trecut și prezent, indiferent de eșecurile anterioare, viața ta se va schimba dacă îți hrănești conștiința cu energie!
Utilizarea puterii gândirii este disponibilă pentru toată lumea și fiecare dintre noi are dreptul fie să accepte acest fapt, fie să îl respingă și să rateze oportunități enorme.

Un fapt interesant este că, pentru a dezvolta puterea gândirii, nu este nevoie să ai mulți bani sau să ai talente speciale. Tot ce aveți nevoie este o determinare de a petrece ceva timp și de a face eforturile necesare pentru a dezvolta un tip adecvat de conștiință. Cu toate acestea, mulți oameni sunt prea leneși pentru a face chiar acest lucru.

Există o frumoasă metaforă care demonstrează clar modul în care putem dezvolta puterea gândirii.

Creierul nostru este ca o grădină, pentru care puteți avea grijă și o puteți executa. Sunteți grădinar și puteți să vă cultivați grădina sau să o lăsați în pustiu. În acest caz, voi sunteți cei care veți culege roadele muncii voastre sau inacțiunii voastre, deoarece creierul creează realitatea din jurul vostru.

Puteți să fiți de acord sau să nu fiți de acord cu acest lucru, puteți deveni conștienți de acest lucru și puteți face ca creierul să funcționeze pentru dvs. sau să lase totul să-și urmeze cursul, permițând creierului să lucreze astfel încât să fiți în continuu bântuit de eșec.

Dar realitatea în care trăiți va fi întotdeauna creată de creierul vostru.

Vizualizare sau prezentare mentală

Ce face o persoană câștigătoare? Care este diferența dintre oamenii de succes și cei învinși? Să dăm câteva exemple din viață.

Arnold Schwarzenegger

"E totul în capul meu", spune Arnold Schwarzenegger. Un multimilionar, un magnat de succes, o stea de cinema, un culturist care a câștigat de cinci ori titlul "Mr. Universe" - Arnold a obținut toate astea. Dar acest lucru nu a fost întotdeauna cazul.

"Ca un băiat foarte tânăr, m-am prezentat mental cum aș vrea să fiu." În gândurile mele nu m-am îndoit niciodată că voi deveni astfel, creierul este cu adevărat unic, chiar înainte de a-mi acorda primul titlu "Universul", mi-am imaginat deja câștigarea în acest turneu .. Premiul principal a fost al meu.Am câștigat de multe ori în mintea mea că nu am avut nici o îndoială că ar fi același lucru.Același lucru sa întâmplat cu cariera mea de film.M-am imaginat eu un actor talentat câștigând o mulțime de bani.Am literalmente simțit succes și a simțit gustul său doar știau că se va întâmpla.

Chris Poline

Chris Poline a fost membru al faimoasei echipe freestyle din vestul Germaniei care a câștigat Cupa Europeană de șase ori.

"O parte din antrenamentele noastre lucrau cu un psiholog care urmărea să întărească creierul." După o antrenament pe pante, psihologul ne-a cerut să trecem mental prin fiecare pantă, fiecare rampă de lansare și rândul său, în timpul acestei antrenamente mintale am lucrat la fel de mult ca în prezent. în sport, ca în orice altă activitate, depinde în mod direct de capacitatea de a crea o imagine mentală clară a acțiunilor lor ".

Chris știe despre ce vorbește: nu este doar proprietarul a șase medalii, ci și șeful unei companii de afaceri și de consultanță sportivă de succes, al cărui scop este să explice oamenilor cum să reușească folosind tehnici similare.

Brian edwards

Brian Edwards, un om rezistent cu un simț al umorului, se implică în asigurarea de viață. In fiecare seara inainte de culcare, el pierde mental scenele vizitelor care se vor face a doua zi.

El întreabă în mod mental o conversație cu fiecare client și își imaginează că sunt toți prietenoși și dispuși să accepte să-și asigure viața. Brian își imaginează o zi bună pentru care a reușit să încheie multe contracte de asigurare.

El face asta timp de zece minute înainte de a merge la culcare și zece minute dimineața după ce sa trezit. În general, se pare că douăzeci de minute în fiecare zi.

Într-o zi, Brian Edwards vinde mai multe polițe de asigurare decât mulți agenți de asigurări în șase luni și se situează în mod constant printre cei mai buni reprezentanți ai profesiei sale.

Trei persoane diferite cu scopuri diferite și perspective de viață, dar toate utilizează aceeași tehnică, care ajută la construirea realității și la influențarea activă a acesteia, la metoda vizualizării sau la reprezentarea mentală.

Vizualizarea dorințelor

Vizualizarea este o reprezentare mintală, replay, văzându-se într-o situație care nu a avut încă loc. Omul își imaginează că el însuși face sau are ceea ce aspiră. Mai mult decât atât, în imaginația sa, el primește ceea ce dorește.

Să presupunem că doriți să vă dezvoltați încrederea în sine. Folosind imaginația, vă imaginați-vă o persoană sigură.

Din punct de vedere mental, acționați îndrăzneț și comunicați în mod liber cu o varietate de oameni. Vă imaginați situații care de obicei vă provoacă dificultăți și imaginați-vă că acționați în ele cu ușurință, cu ușurință și pentru a obține succes.

Vă puteți imagina chiar cum prietenii și colegii vă dau complimente, vă felicităm pentru încrederea câștigată în sine.

Vă simțiți mândri și mulțumiți de faptul că ați devenit o persoană sigură și de schimbările care au avut loc ca rezultat. Vă imaginați ce s-ar putea și ce se va întâmpla cu voi și să trăiți ca și când se va întâmpla în realitate.

Când vizualizați, înzestrați-vă cu toate calitățile necesare. Dacă talentul, curajul, determinarea și perseverența sunt necesare pentru imaginea dvs. mentală, asigurați-vă că le includeți.

Uneori veți vedea în mod clar că atingeți un obiectiv dorit, ca și cum ați urmări un film. În alte cazuri, vă veți confrunta numai cu cea mai generală imagine a obiectivelor dvs. Bine, și mai mult.

Metoda de vizualizare

Pentru a vizualiza corect dorințele, trebuie să urmați două reguli simple, dar foarte importante.

  1. Prezentați întotdeauna obiectivele dvs., ca și cum toate acestea vi se întâmplă chiar acum. În mintea ta, fă-o realitate. Creați imagini detaliate. Introduceți rolul și jucați-l mental.
  2. Prezentați mental obiectivul dvs. cel puțin o dată pe zi, fără a pierde o singură zi.

Este important să înțelegeți că orice gând creat în creier și întărit acolo va avea un impact asupra vieții voastre.

Vizualizarea creativă are o putere extraordinară, dar nu este nimic supranatural în legătură cu aceasta. Se bazează pe activitatea mecanismelor și energiei interne, precum și pe capacitatea de a vă direcționa creativ resursele interne.

Cu o organizare adecvată, imaginația este una dintre cele mai dinamice posibilități ale unei persoane. Începe să folosești acest cadou chiar acum. Nu vă faceți griji și nu vă gândiți la aspectele specifice ale acestui fenomen, aveți încredere în acest proces. Cererea urmează alimentării, astfel încât să obțineți rezultatul corect la momentul potrivit.

Condițiile vor fi astfel încât să îți poți realiza obiectivele - poți conta pe asta.

Gândurile tale sunt mult mai puternice decât crezi și orice imagine mentală este o adevărată putere care îți poate afecta viața.

Declarația că o persoană posedă astfel de capacități nu este o invenție a science fiction. Ei într-adevăr există în noi ca un mecanism practic pe care îl putem folosi în mod intenționat.

Ei bine, prieteni, acum știi cât de importantă este puterea gândirii în viața noastră. De aceea este atât de important să înțelegem acest lucru și să îl folosim conștient.

Desigur, conștiința și subconștientul unei persoane sunt departe de o sferă pe deplin explorată. Cu toate acestea, știința explorează în mod constant acest domeniu, primind noi dovezi ale puterii uimitoare și misterioase a creierului.

Acordați atenție celor 7 secrete ale creierului uman, celor 10 mistere majore ale creierului și 7 moduri de dezvoltare a creierului. Materiale foarte interesante și utile.

Loading...